ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες, εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του για την απώλεια της 13χρονης Εβίτας Φύτρου από τις φονικές πυρκαγιές. Η μικρή Εβίτα ήταν πρώην αθλήτρια ποδηλασίας της ΑΕΚ και είχε πάρει μεταγραφή για τον Κρόνο Νίκαιας.
Η Εβίτα έχασε τη ζωή της πηδώντας από το γκρεμό για να σωθεί από τις φλόγες, ενώ ο αδερφός και πατέρας της, που ήταν επίσης αθλητές ποδηλασίας, έχασαν επίσης τη ζωή τους στην πύρινη λαίλαπα.
Ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του “Δικεφάλου”, Αντρέ Σιμόες, έδειξε από την πρώτη στιγμή ευαισθησία για την εθνική τραγωδία που προκλήθηκε από τις φονικές πυρκαγιές. Με ανάρτησή του στο Instagram με τη μορφή story, απηύθυνε το “αντίο” στην Εβίτα Φύτρου.
“Καλό ταξίδι κορίτσι μας. Tragic moments”, ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χάθηκαν για πάντα: Η Εβίτα 13 ετών, ο μικρός Ανδρέας μόλις 11 ετών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Τσαλίκης για τον 11χρονο Αντρέα: «Το σπίτι τους είναι ακόμα άθικτο»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Αρσάκειο θρηνεί το χαμό της Εβίτας και του μικρού Αντρέα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με δικά του κεφάλαια έως 100 εκατ. ευρώ χρηματοδοτεί ο Τέλης Μυστακίδης την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Γιάννης Κούστας: Νέο δικαστικό ραντεβού με την πρώην σύζυγο για την υπεξαίρεση του αυθεντικού Σαγκάλ – Τι λένε οι δικηγόροι τους στο mononews
- Ά. Γεωργιάδης: Κίνηση – ματ με την αποστολή φαρμάκων κατ’ οίκον – Πάνω από 800 τα αιτήματα
- Οι αγορές συνεχίζουν το ράλι καθώς αναμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο στη Μέση Ανατολή
