• sports

    Νόβακ Τζόκοβιτς: Υπό κράτηση στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης!

    • NewsRoom

    Νόβακ Τζόκοβιτς


    Απομονωμένος στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, υπό κράτηση από τις αρχές της πολιτείας της Βικτόρια,  παραμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

    Ο Σέρβος πρωταθλητής του τένις, νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, επρόκειτο να συμμετέχει – αν και ανεμβολίαστος – στο πρώτο τουρνουά Grand Slam της χρονιάς, το Australian Open, που ξεκινά τις επόμενες ημέρες. Ο Τζόκοβιτς, ο οποίος αρνείται να κάνει το εμβόλιο κατά της Covid-19, είχε καταφέρει να εξασφαλίσει ειδική άδεια, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων στην Αυστραλία.

    Μάλιστα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας, Σκοτ Μόρισον, φανερά ενοχλημένος είχε καλέσει τον Τζόκοβιτς να δώσει πειστικές εξηγήσεις για τους λόγους που δεν έχει προβεί σε εμβολιασμό. Σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να φύγει άμεσα από τη χώρα.

    Ο Σέρβος τενίστας έφτασε στη Μελβούρνη, ωστόσο οι αρχές διαπίστωσαν πως υπάρχει πρόβλημα με την άδεια εισόδου του. Οι αρχές απομόνωσαν σε δωμάτιο του αεροδρομίου της Μελβούρνης τον Σέρβο πρωταθλητή, ο οποίος μάλιστα κινδυνεύει ακόμα και με σύλληψη, σύμφωνα με ΜΜΕ της Σερβίας.

    Για το θέμα μίλησε στο B92 της Σερβίας ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς, Σέρτζαν, ο οποίος σημείωσε: «Κανείς δεν τον αφήνει να βγει. Υπάρχουν δυο αστυνομικοί μπροστά από το δωμάτιο όπου κρατείται» σχολίασε.

    Διαβάστε επίσης

    Άνω-κάτω η Αυστραλία για την άδεια του Australia Open στον ανεμβολίαστο Τζόκοβιτς – Εξηγήσεις ζητά ο πρωθυπουργός Μόρισον



    ΣΧΟΛΙΑ