• sports

    Νίκη-έκπληξη για τους Μπακς παρά τον σοβαρό τραυματισμό του Αντετοκούνμπο (video)

    • NewsRoom

    Η στιγμή που τραυματίζεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο


    Παρά τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, το βράδυ της Κυριακής, οι Μιλγουόκι Μπακς κρατήθηκαν «ζωντανοί» και επικράτησαν επί των Μαϊάμι Χιτ στην παράταση του αγώνα μειώνοντας τη σειρά σε 3-1.

    Ο Greek Freak παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τον αστράγαλό του, αγωνίστηκε, ωστόσο λίγα λεπτά πριν την εκπνοή της δεύτερης περιόδου, τραυματίστηκε ξανά στον αστράγαλο, πατώντας πάνω στο πόδι του Ιγκουοντάλα.

    Πριν βγει οριστικά εκτός παιχνιδιού, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να εκτελέσει τις βολές από το φάουλ που κέρδισε προκειμένου να έχει την ευκαιρία να συνεχίσει σε περίπτωση που μπορέσει.

    Τα «ελάφια» συνέχισαν τελικά χωρίς τον αρχηγό τους, με τον Ντι Βιτσέντζο να ευστοχεί στη μία βολή από τις δύο, οδηγώντας το ματς στην παράταση.

    Οι Μπακς συνέχισαν δυναμικά, με τον Μίντλετον να πετυχαίνει ένα μεγάλο τρίποντο και να κάνει ξανά την διαφορά στο +4, αλλά ο Χίρο στα 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, μείωσε ξανά στον πόντο!

    Το Μιλγουόκι οδηγήθηκε στις βολές με τον Μίντλετον να ευστοχεί και στις δύο και να χαρίζει την νίκη στην ομάδα του Μιλγουόκι. Ήταν ο πρώτος σκόρερ μάλιστα με 36 πόντους, ενώ για τους Χιτ 26 πόντους είχε ο Αντεμπάγιο (με 10/13 σουτ) και 20 ο Ρόμπινσον.

    Οι Μπακς επικράτησαν με 118-115 και συνεχίζουν στα playoff. Η συμμετοχή, όμως, του Γιάννη Αντετοκούνμπο θεωρείται αμφίβολη, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

    Στο τέλος ο αρχηγός ήταν στα αποδυτήρια όρθιος για να συγχαρεί τους συμπαίκτες του για τη νίκη που σημείωσαν.

    Σε 11 λεπτά συμμετοχής, ο Γιάννης είχε 19 πόντους με 8/10 σουτ (1 τρίποντο) και 2/4 βολές, μαζί με 4 ριμπάουντ και ένα κλέψιμο.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ