• sports

    Υπερηφάνεια για τη φοβερή Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη!

    • NewsRoom
    Σάκκαρη


    Μία φοβερή επίδοση είχε η Μαρία Σάκκαρη η οποία επικράτησε με 2-1 της Κριστίνα Πλισκόβα και πέρασε για πρώτη φορά στα χρονικά της καριέρας της στον 3ο γύρο του Wimbledon!

    Η Μαρία, 21 ετών, (κόρη της παλιάς πρωταθλήτριας του τένις Αγγελικής Κανελλοπούλου) που είναι Νο.101 στην παγκόσμια κατάταξη, όχι μόνο έχασε το πρώτο σετ με 8-6 στο τάι μπρέικ, αλλά βρέθηκε να χάνει και με 4-1 στο β’ σετ από την Πλισκόβα (Νο.44 στην παγκόσμια κατάταξη).

    Κι όμως εκεί που όλοι πίστευαν ότι το όνειρο της πρόκρισης είχε τελειώσει, η Μαρία δεν τα παράτησε, αλλά αντέδρασε με εκπληκτικό τρόπο και κατακτώντας τα πέντε επόμενα γκέιμς ισοφάρισε σε 1-1.

    Ο αγώνας οδηγήθηκε στο τρίτο και καθοριστικό σετ με την Σάκκαρη να κάνει το καθοριστικό μπρέικ στο πέμπτο γκέιμ. Εκεί που η Πλισκόβα βρέθηκε να προηγείται με 40-15, αλλά η Μαρία ισοφάρισε 40-40 και το κατέκτησε, για να κρατήσει το σερβίς της στο 4-3, εκεί που η Πλισκόβα είχε δυο φορές την ευκαιρία να ισοφαρίσει, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

    Η Πλισκόβα μείωσε σε 5-4, όμως στο τελευταίο γκέιμ η Μαρία ήταν φανταστική και χωρίς να παραχωρήσει ούτε πόντο το κατέκτησε και πανηγύρισε την ιστορική πρόκριση!

    Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Σάκκαρη θα βρεθεί στον 3ο γύρο του Wimbledon.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δείτε 20 αστείες διαφορές μεταξύ αντρών και γυναικών (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απολύθηκε από τον ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τις δηλώσεις του για τον Αλέξη Τσίπρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Αγωγή εκατομμυρίων του καναλιού «Ε» κατά του Νίκου Καρβέλα – Πώς εμπλέκεται και η Βίσση (video)



    ΣΧΟΛΙΑ