• sports

    Νέο μήνυμα της κόρης του Πελέ: Ακόμη ένα βράδυ μαζί του…

    • NewsRoom

    Brazilian soccer star Pele displays the FIFA World Cup during its presentation in Rio de Janeiro in February 2010. Pele’s World Cup winner’s medals from 1958, 1962 and 1970 are up for auction


    Στο πλευρό του Βραζιλιάνου θρύλου, Πελέ βρίσκεται η κόρη του, Κέλι Νασιμέντο.

    Μέσα από το νοσοκομείο, η κόρη του Πελέ, με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων, θέλησε να στείλει ένα νέο μήνυμα, στο οποίο ευχαριστεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Άλμπερτ Αϊνστάιν.

    «Έχουμε πάντα πολλά για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. Ακόμα και το να περνάμε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο, αντιλαμβανόμαστε το προνόμιο του να βρισκόμαστε σε ένα νοσοκομείο όπως το ‘’Άλμπερτ Άινσταϊν’’. Το να βλέπουμε τον μπαμπά μας να δέχεται τέτοια φροντίδα από αυτούς τους τόσο καλούς και ικανούς. Δεν περνάει ούτε στιγμή που να ξεχνάμε αυτό το προνόμιο», αναφέρει -αρχικά- η Κέλι Νασιμέντο και συνέχισε:

    «Ακόμα και σε στενόχωρες περιόδους, μπορούμε μόνο να είμαστε ευγνώμονες. Ευχαριστώ που είμαστε όλοι μαζί, ευχαριστώ για το δικό σας ενδιαφέρον, ευχαριστώ που μπορώ να είμαι μαζί του εδώ, τώρα.

    Κάντε μία κλήση αγάπης στο 19820 και βοηθήστε τα παιδιά σε ανάγκη

    Καλά Χριστούγεννα. Με πολλή υγεία, αγάπη, χαρά, γέλια και πάθος, τώρα και πάντα, για όλους σας. Ακόμα ένα βράδυ μαζί του», ανέφερε στο μήνυμά της.

    Διαβάστε επίσης

    Πελέ: Επιδεινώθηκε η υγεία του, σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν



    ΣΧΟΛΙΑ