• sports

    My market: Η My Ομάδα Ετοιμάζεται για Τόκιο

    My market: Η My Ομάδα Ετοιμάζεται για Τόκιο


    Το ρολόι μετρά αντίστροφα για την έναρξη των θερινών Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο όπου θα συμμετέχουν και οι αθλητές της My Ομάδα των My market.

    Οι Ανδρέας Βαζαίος (κολύμβηση), Κριστιάν Γκολομέεβ (κολύμβηση), Άννα Ντουντουνάκη (κολύμβηση) και Χρήστος Φραντζεσκάκης (σφυροβολία) φτιάχνουν ήδη τις βαλίτσες τους για να ταξιδέψουν στην Ιαπωνία και με το ηθικό ακμαιότατο, προετοιμάζονται για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους! Την ίδια ώρα, η Στέλλα Σμαραγδή (άλμα εις μήκος και εις τριπλούν, κατηγορία αθλητών ΑμΕΑ) ανεβάζει στροφές για την… τελική ευθεία, ώστε να κερδίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

    My market: Στο πλευρό των πρωταθλητών

    Στο πλευρό των πέντε πρωταθλητών σε αυτόν τον αγώνα για τις διακρίσεις βρίσκονται τα My market με την πρωτοβουλία My Ομάδα. Με σαφή προσήλωση στις θεμελιώδης αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού, που πάντα συγκινούν και ενώνουν τους Έλληνες, τα My market στηρίζουν την επίπονη και δύσκολη προσπάθεια νέων αθλητών που εκπροσωπούν την Ελλάδα σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

    Εδώ και 3 χρόνια, στηρίζουν λοιπόν τον ελληνικό κλασσικό αθλητισμό και παρέχουν στους νέους πρωταθλητές τα εφόδια για την αθλητική τους προετοιμασία, ενώ παράλληλα τους εξασφαλίζουν καθημερινά μια ισορροπημένη διατροφή. Γεύματα προγραμματισμένα και πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, για να φροντίσουν ένα από τα πιο βασικά… εργαλεία της δουλειάς τους. Το σώμα τους!

    «Είναι πολύ σημαντικό να μας στηρίζουν χορηγοί, όπως τα My market. Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και είναι δίπλα μας κάθε στιγμή. Πλέον, έχουμε φτάσει μια… ανάσα από τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ανυπομονώ να έρθει η στιγμή που θα βουτήξω στις πισίνες του Τόκιο και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου», δηλώνει σχετικά ο Κριστιάν Γκολομέεβ.

    Από την πλευρά της, η Άννα Ντουντουνάκη αναφέρει: «Ήδη φέτος είχα μια πολύ χαρούμενη και μοναδική στιγμή, που δεν είναι άλλη από το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης. Ευχαριστώ τα My market που με στηρίζουν και έχουν κάνει την καθημερινότητά μου πιο εύκολη. Μπορώ έτσι να εστιάζω περισσότερο στις προπονήσεις μου και στο τι κάνω μέσα στην πισίνα. Αυτό που θέλω στο Τόκιο, είναι να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και να πραγματοποιήσω τους χρόνους που μπορώ να πετύχω».

    «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της My Ομάδα εδώ και 2 χρόνια. Χορηγοί όπως τα My market είναι απαραίτητοι για να μπορέσει ο κλασικός αθλητισμός της Ελλάδας να διατηρηθεί και να ανθίσει κι άλλο. Πλέον μετράμε αντίστροφα! Ταξιδεύω στην Ιαπωνία έχοντας θέσει τον πήχη ψηλά και ελπίζω πως θα καταφέρω να έχω τις αποδόσεις που θέλω», υπογραμμίζει ο Ανδρέας Βαζαίος.

    Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης δηλώνει: «Τα My market βρίσκονται δίπλα μου τρία χρόνια τώρα. Από τα 18 μου. Είμαι ευτυχισμένος που θα ταξιδέψω στο Τόκιο και θα είμαι ένας από τους αθλητές που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε αυτόν τον ιστορικό αθλητικό θεσμό. Εύχομαι και στα υπόλοιπα παιδιά της My Ομάδα ό,τι καλύτερο και να πετύχουν τους στόχους τους στο Τόκιο».

    «Ο αθλητισμός αποτελεί πηγή έμπνευσης και σου δίνει κίνητρα για να γίνεσαι καλύτερος. Θέλω πολύ να προκριθώ σε αυτούς τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Αν το πετύχω θα είναι η τρίτη φορά που θα συμμετάσχω! Είμαι ευγνώμων που έχω τα My market στο πλευρό μου. Η στήριξή τους στην προσπάθειά μου για να κερδίσω τη συμμετοχή είναι πολύ σημαντική για εμένα», επεσήμανε η Στέλλα Σμαραγδή.



    ΣΧΟΛΙΑ