• sports

    Μουντιάλ: Οι πανηγυρισμοί, η βροχή και η… εισβολή – Ροναλντίνιο και Γουίλ Σμιθ στην τελετή λήξης (pics)

    • NewsRoom


    Η Γαλλία είναι στην κορυφή του κόσμου. Η ομάδα κατάφερε να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, επικρατώντας με 4-2 επί της Κροατίας, που είδε το όνειρο να χάνεται, μετά από την ονειρική πορεία της στη διοργάνωση.

    Ο φακός «συνέλαβε» και τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος βρισκόταν στις κερκίδες, δίπλα στην πρόεδρο της Κροατίας, Κολίντα Γκραμπάρ-Κιτάροβιτς, να ξεχνά τα πολιτικά «πρέπει» και να πανηγυρίσει την νίκη της χώρας του.

    Ο Γάλλος πρόεδρος με την πρόεδρο της Κροατίας
    Ο Γάλλος πρόεδρος με την πρόεδρο της Κροατίας Ο Γάλλος πρόεδρος με την πρόεδρο της Κροατίας

    Οι πανηγυρισμοί του Μακρόν

    Οι Γάλλοι πήραν στα χέρια τον προπονητή τους, φόρεσαν την γαλλική σημαία και ετοιμάστηκαν για να σηκώσουν το πολυπόθητο τρόπαιο, όπως και έγινε όταν τους το παρέδωσε ο πρόεδρος της FIFA.

    Μπορεί η βροχή να χάλασε τα πλάνα των διοργανωτών, όμως οι ποδοσφαιριστές δεν φάνηκε να ενδιαφέρθηκαν καθόλου.

    Ομπρέλα μόνο πάνω από τον Πούτιν!

    Το πλάνο της τηλεόρασης ήταν χαρακτηριστικό. Η βροχή να πέφτει καταρρακτωδώς, όλοι να έχουν γίνει μούσκεμα και ως δια μαγείας στην κερκίδα που βρέθηκαν οι επίσημοι, η ομπρέλα κάλυπτε μόνο τον Βλαντιμίρ Πούτιν!

    Δίπλα του, ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και η πρόεδρος της Κροατίας Κολίντα Γκραμπάρ – Κιτάροβιτς έγιναν… μούσκεμα μέχρι να περάσουν λίγα λεπτά για να βρεθούν ομπρέλες, προκειμένου να προστατευτούν κι αυτοί από το νερό.

    Η τελετή λήξης

    Η φαντασμαγορική τελετή λήξης του φετινού Μουντιάλ ξεκίνησε μισή ώρα πριν τη σέντρα του ματς, με τους διοργανωτές να έχουν ετοιμάσει μία σειρά από διαφορετικά προγράμματα για να ολοκληρώσουν εορταστικά έναν συναρπαστικό μήνα γεμάτο ποδόσφαιρο.

    Ο Nicky Jam με ρίζες από το Πουέρτο Ρίκο, ο Αμερικανός ηθοποιός Will Smith και η Κοσοβάρα Era Istrefi παρουσίασαν το «Live It Up», το τραγούδι που αποτελεί επίσημο ύμνο του Μουντιάλ 2018, σε παραγωγή του Diplo.

    Μετά το ντουέτο με τον Robbie Williams στην τελετή έναρξης της διοργάνωσης, η διακεκριμένη Ρωσίδα σοπράνο Aida Garifullina επέστρεψε στη Μόσχα για να ερμηνεύσει το δημοφιλέστατο και παραδοσιακό ρωσικό τραγούδι «Καλίνκα».

    mundial_teleti_mesa2

    mundial_teleti_mesa7

    mundial_teleti_mesa5

    Η εισβολή και το… high-five του Μπαπέ

    Πέντε Ρώσοι, μέλη του κινήματος Pussy Riot, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του τελικού του Mundial ανάμεσα στην Γαλλία και στην Κροατία.

    Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πέντε οπαδοί κατάφεραν να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και να διακόψουν για λίγα δευτερόλεπτα τον τελικό ανάμεσα στην Γαλλία και στην Κροατία στην Μόσχα. Αυτό που είδαμε ξεκάθαρα είναι μία Ρωσίδα να φοράει αστυνομική στολή και αργότερα οι Pussy Riot ανέλαβαν την ευθύνη για το περιστατικό.

    Σε μία από τις πιο περίεργες στιγμές του τελικού, ο Κιλιάν Μπαπέ αντί να ενοχληθεί, έκανε high-five με την κοπέλα που είχε μπει από την εξέδρα.

    Ο Μπαπέ έκανε high-five με τη γλυκιά εισβολέα του τελικού (vid)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: H Γαλλία στην κορυφή του κόσμου! (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ