• sports

    Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνθήματα κατά της οικογένειας Γκλέιζερ από οπαδούς – Ζητούν άμεση πώληση

    • NewsRoom


    Στο χειρότερο σημείο βρίσκονται οι σχέσεις μεταξύ των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της ιδιοκτήτριας της ομάδας, οικογένειας Γκλέιζερ, μετά το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στην φετινή Premier League.

    Μετά από τις δύο ταπεινωτικές ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, από τις Μπράιτον και Μπρέτφορντ, η ομάδα αντιμετωπίζει στο Ολντ Τράφορντ τη Δευτέρα την Λίβερπουλ, στο μεγαλύτερο κλασικό ντέρμπι στο νησί.

    Η κατάσταση έξω από το γήπεδο είναι τεταμένη, με φίλους του συλλόγου του Μάντσεστερ να έχουν μαζευτεί και να φωνάζουν συνθήματα εναντίον της αμερικανικής οικογένειας, ζητώντας την άμεση πώληση της ομάδας σε ενδιαφερόμενους επενδυτές.

    Η φημολογία πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγών σε ιδιοκτησιακό επίπεδο ξεκίνησε αμέσως μετά την δεύτερη ήττα της ομάδας, με ένα αστείο του Έλον Μασκ, ο οποίος αστειεύτηκε εμφανιζόμενος για λίγη ώρα ως ένας πιθανός αγοραστής. Αν και αποδείχθηκε αστείο από πλευράς του Μασκ, η «φωτιά» είχε ήδη ανάψει, με δημοσιεύματα σε όλο τον κόσμο να κάνουν λόγο για ενδιαφερόμενους επενδυτές για την ομάδα και για σκέψεις στην οικογένεια Γκλέιζερ για πώληση ποσοστού.

    Πάντως, τις επόμενες ημέρες η ομάδα προχώρησε σε μια εντυπωσιακή κίνηση, πραγματοποιώντας μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές του καλοκαιριού, αφού αγόρασε τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο Κάρλος Ενρίκε Καζεμίρο από την Ρεάλ Μαδρίτης, έναντι περίπου 70 εκατ. δολαρίων.

    Μάλιστα ο παίκτης αναμένεται να παρουσιαστεί στους οπαδούς πριν το σημερινό ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.



    ΣΧΟΛΙΑ