• sports

    IMG Future Stars 2023: O Ραφαήλ Παγώνης στους τελικούς του τουρνουά για την ανάδειξη της νέας γενιάς αθλητών τένις

    • NewsRoom
    Ο Ραφαήλ Παγώνης

    Ο Ραφαήλ Παγώνης


    Ο Ραφαήλ Παγώνης κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία του στους μεγάλους Τελικούς του IMG Future Stars 2023! Σε έναν έντονο και ανατρεπτικό αγώνα διάρκειας σχεδόν 2 ωρών, ο Παγώνης κατάφερε να επικρατήσει επί του αντιπάλου του Nikita Berdin με σκορ 6-2, 1-6, 7-5.

    Οι Τελικοί αγώνες του Τουρνουά, που διοργανώνεται από το TATOΪ Club και την IMG Tennis, διεξάγονται αύριο Κυριακή 30 Απριλίου.

    O Ραφαήλ Παγώνης από τον ΟΑ Γλυφάδας θα αναμετρηθεί με τον Evan Giurescu από τη Γαλλία για να κερδίσει τον τίτλο του μεγάλου νικητή του IMG Future Stars 2023 και το πολυπόθητο εισιτήριο για το Πρωτάθλημα Eddie Herr International Junior Championship.

    Η αυλαία του τουρνουά που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του TATOΪ Club άνοιξε τη Δευτέρα 24 Απριλίου με έναν θεαματικό αγώνα επίδειξης μεταξύ των Taylor Fritz (Νο10 στον κόσμο) και Frances Tiafoe (No11 στον κόσμο).

    Από την Τρίτη 25 Απριλίου, το κοινό του τένις παρακολουθεί αγώνες μεταξύ των 48 καλύτερων αθλητών και αθλητριών κάτω των 12 ετών από 30 χώρες, απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα μιας πραγματικής γιορτής του τένις!

    Οι νικητές (αγοριών και κοριτσιών) του τουρνουά θα προσκληθούν στο διεθνώς αναγνωρισμένο πρωτάθλημα Eddie Herr International Junior Championship (κάτω των 14 ετών) που πραγματοποιείται στην Ακαδημία IMG, στο Bradenton της Florida.

    Εξασφαλίστε τα εισιτήριά σας για να παρακολουθήσετε τους τελικούς αγώνες εδώ.

    Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των αγώνων εδώ

    Ο επίσημος φορέας αναμετάδοσης στην Ελλάδα και χορηγός επικοινωνίας είναι η COSMOTE TV, η οποία θα προβάλει ζωντανά τους τελικούς.

    Διαβάστε επίσης

    IMG Future Stars 2023: Έναρξη με έναν θεαματικό φιλικό αγώνα επίδειξης στο TATOΪ Club



    ΣΧΟΛΙΑ