• sports

    Οι καλύτερες αποδόσεις συνεχίζονται στο Champions League από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

    • NewsRoom
    Η κούπα του Champions League

    Champions League


    Πολλά ειδικά στοιχήματα για όλα τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων στα καταστήματα ΟΠΑΠ

    Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων των Κυπέλλων Ευρώπης διεξάγεται αυτή την εβδομάδα.

    Στο Champions League, στο σημερινό πρόγραμμα, ξεχωρίζει το ντέρμπι Μπάγερν-Μπαρτσελόνα με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να είναι το πρόσωπο του αγώνα. Ο Πολωνός επιθετικός επιστρέφει στο Μόναχο, αυτή τη φορά ως αντίπαλος της Μπάγερν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι της Λίβερπουλ με τον Άγιαξ.

    Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει και το αυριανό πρόγραμμα, ανάμεσά τους και αυτές της Μάντσεστερ Σίτι με την Ντόρτμουντ και της Γιουβέντους με την Μπενφίκα.

    Και τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League παίζουν μπάλα με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

    Για την πρώτη νίκη ο Ολυμπιακός με τη Φράιμπουργκ

    Ακολουθούν την Πέμπτη τα ματς του Europa League και του Conference League.

    Ο Ολυμπιακός κυνηγάει την πρώτη του νίκη στον 7ο όμιλο του Europa League. Την Πέμπτη, στις 19:45, στο Καραϊσκάκη, υποδέχεται τη Φράιμπουργκ, η οποία στην πρεμιέρα κέρδισε με 2-1 την Καραμπάκ.

    Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στον αγώνα Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ την «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

    Οι καλύτερες αποδόσεις συνεχίζονται στο Europa League από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

    Ο παίκτης που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του

    Πλήθος ειδικών στοιχημάτων προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για τα παιχνίδια του Champions League και τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ για το Europa League.

    Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων, στον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα, το ημίχρονο-τελικό & Goal/No Goal, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη νίκη γηπεδούχου/φιλοξενούμενης ομάδας σε τουλάχιστον ένα από τα δύο ημίχρονα, τη διαφορά νίκης, το ακριβές σύνολο γκολ, τη διπλή ευκαιρία & Goal/No Goal.

    Η Εθνική Ομάδα με τη Γερμανία για την πρόκριση στα ημιτελικά

    Στο Ευρωμπάσκετ η Εθνική Ομάδα συνεχίζει τις επιτυχίες. Μετά τις 5 νίκες στη φάση των ομίλων, κέρδισε και στον πρώτο νοκ άουτ αγώνα την Τσεχία για τη φάση των «16».
    Απόψε (21:30) δίνει νέο νοκ άουτ ματς κόντρα στην οικοδέσποινα Γερμανία με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

    Για τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με τη Γερμανία και τους άλλους 3 προημιτελικούς του Ευρωμπάσκετ το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την προωθητική ενέργεια «20 & Κάρφωσες» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

    Πολλά είναι και τα ειδικά στοιχήματα στα οποία μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα στον αγώνα Γερμανία-Ελλάδα, ανάμεσά τους και αυτά για τους Over/Under πόντους παικτών, τις Over/Under ασίστ παικτών, τα Over/Under ριμπάουντ παικτών, τα Over/Under εύστοχα τρίποντα παικτών, τα Over/Under κοψίματα παικτών, την ομάδα με τα περισσότερα λάθη, την ομάδα με τα περισσότερα φάουλ, τον πρώτο σκόρερ, τα συνολικά εύστοχα τρίποντα του αγώνα.

    Διαβάστε επίσης:

    ΟΠΑΠ Game Time: Ο Αντώνης Καλκαβούρας αναλύει το μεγάλο αποψινό παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας με τη Γερμανία

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το μήνυμα για τον αγώνα με τη Γερμανία – «Πάμε για το επόμενο»



    ΣΧΟΛΙΑ