Ο δημοσιογράφος Ορέστης Συντελής αναλύει τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και Ολυμπιακού στη διπλή αγωνιστική της διοργάνωσης
Η δράση κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα στην Euroleague με διπλή αγωνιστική και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί τον δημοσιογράφο Ορέστη Συντελή.
Σχολιάζει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ που υποδέχεται τη Μονακό στο ΟΑΚΑ σήμερα στις 21:00 και υποστηρίζει ότι ο «εξάστερος» έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα του και παίζει καλύτερο μπάσκετ.
Αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ (21:45) στη Μαδρίτη δηλώνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί κόντρα στην πρωτοπόρο της Euroleague.
Αναλύει ακόμα τις αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (Πέμπτη 3/02, στις 22.00) και Μπασκόνια-Ολυμπιακός (Παρασκευή 4/02, στις 21.30).
Δείτε το βίντεο:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Διαβάστε επίσης:
ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο ΟΠΑΠ Champion Μιχάλης Αναστασάκης αναλύει την Euroleague
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα