Τι βλέπει ο πρωταθλητής της σφυροβολίας για τους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και του Ολυμπιακού
Οι μπασκετικές «μάχες» των ελληνικών ομάδων στην Euroleague συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί τον ΟΠΑΠ Champion Μιχάλη Αναστασάκη.
Ο 28χρονος πρωταθλητής σφυροβολίας αναλύει τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής της Euroleague, Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας (Πέμπτη 27/01, στις 21:00) και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα δείξουν τη δύναμη τους στο ΣΕΦ.
Για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ αναφέρει ότι είναι ομάδα πολύ μεγάλου βεληνεκούς που θα επιστρέψει σύντομα στο κορυφαίο επίπεδο και σχολιάζει τους αγώνες του «εξάστερου» στο ΟΑΚΑ, με τη Ζαλγκίρις Κάουνας (Τετάρτη 26/01, στις 21:00) για την 18η αγωνιστική της Euroleague και την Μπασκόνια (Παρασκευή 28/01, στις 21:00) για την 23η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δωρεά σπέρματος Δανία: 7 Κέντρα το χρησιμοποίησαν, χάθηκε ένα παιδί στην Ελλάδα, έρευνα σε εξέλιξη, τα ερωτήματα
- Ασήμι ή χρυσός; Πώς το «μέταλλο του διαβόλου» έχει ξεπεράσει σε απόδοση το ασφαλές καταφύγιο
- ΑΔΜΗΕ: Η Morgan Stanley, η Blackrock και το αίνιγμα της αύξησης κεφαλαίου – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις
- Πώς η στροφή Τραμπ για την κάνναβη ενισχύει την Tikun Olam Ελλάδος