• sports

    Αυτοί είναι οι πιο «πιστοί» ποδοσφαιριστές! Δεν φεύγουν με… τίποτα!

    • NewsRoom


    Μπορεί το ποδόσφαιρο να έχει αλλάξει και κατά πολλούς να έχει χαθεί πλέον ο… ρομαντισμός που υπήρχε στο παρελθόν, ωστόσο ακόμη και σήμερα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έμειναν πιστοί σε έναν σύλλογο, σχεδόν σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική τους καριέρα, απορρίπτοντας μέσα στα χρόνια προτάσεις εκατομμυρίων από άλλους συλλόγους. Ποιοι είναι λοιπόν οι ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα χρόνια και τις αμέτρητης συμμετοχές σε έναν σύλλογο στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα;

    ΠΡΩΤΑ από όλα, τσέκαρε τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή! Εντελώς νόμιμες!

    Σέρχιο Μπουσκέτς

    Έχει σπάσει ρεκόρ συμμετοχών με την Μπαρτσελόνα, με την οποία έχει κατακτήσει τα πάντα. Ο λόγος για τον 34χρονο μέσο Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος ενσωματώθηκε το 2007 στους «μπλαουγκράνα» και έκτοτε μετράει 716 συμμετοχές με τον σύλλογο. Μεταξύ άλλων με την Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει οκτώ πρωταθλήματα, επτά Κύπελλα Ισπανίας, επτά Σούπερ Καπ Ισπανίας και τρία Τσάμπιονς Λιγκ. Μέσα στα χρόνια δεν ήταν λίγες οι φορές που απέρριψε προτάσεις από άλλους συλλόγους, προκειμένου να μείνει στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι, το μέλλον του είναι αβέβαιο. Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, η πιθανή επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα θα ήταν ακόμη ένας λόγος που θα τον κρατούσε στον σύλλογο, ωστόσο άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, με συμβόλαιο 16 εκατομμυρίων ετησίως, κάτι που εξετάζει σοβαρά.

    Τόμας Μούλερ

    Πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις “σημαίες” της Μπάγερν Μονάχου, με τη φανέλα της οποίας έχει αγωνιστεί 749 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο 34χρονος πλέον Τόμας Μούλερ ξεκίνησε το ταξίδι του στο ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Μπάγερν, την οποία υπηρετεί ακόμη και σήμερα από το 2008. Με την Μπάγερν έχει κατακτήσει 11 πρωταθλήματα, κάτι που αποτελεί ρεκόρ, έξι Κύπελλα Γερμανίας, οκτώ Σούπερ Καπ Γερμανίας, δύο Τσάμπιονς Λιγκ και δύο Κύπελλα UEFA. Συνολικά έχει κατακτήσει 32 τίτλους με την Μπάγερν Μονάχου και την Εθνική Γερμανίας και είναι ο πιο πολυβραβευμένος Γερμανός ποδοσφαιριστής.

    Καρίμ Μπενζεμά

    Έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης και ο λόγος για τον σπουδαίο, Καρίμ Μπενζεμά. Ο 35χρονος επιθετικός και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, είναι ο δεύτερος παίκτης με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της «βασίλισσας» αλλά και πρώτος σε ασίστ. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Λυών και το 2009 υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία έχει μεγαλουργήσει. Συνολικά έχει πραγματοποιήσει 641 συμμετοχές και έχει πετύχει 349 τέρματα με τη Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση τεσσάρων πρωταθλημάτων, δύο Κυπέλλων Ισπανίας, τριών Σούπερ Καπ Ισπανίας, πέντε Τσάμπιονς Λιγκ, τεσσάρων UEFA Σούπερ Καπ και πέντε Διηπειρωτικών.

    Κόκε

    Γεννημένος στη Μαδρίτη το 1992 ο Κόκε έχει περάσει ολόκληρη την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Αποτελεί μέλος των “ροχιμπλάνκος” από το 2008, ενώ το 2009 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 645 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει κατακτήσει με την Ατλέτικο δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας, δυο Europa League και δύο UEFA Σούπερ Καπ.

    Άντονι Λόπες

    Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που έχει αφιερώσει όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα σε έναν σύλλογο. Ο λόγος για τον 32χρονο τερματοφύλακα, Άντονι Λόπες, ο οποίος αγωνίζεται στη Λυών από το 2008 και από τότε έχει πραγματοποιήσει 450 εμφανίσεις με τον σύλλογο σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα τον Ιούνιο του 2022 επέκτεινε το συμβόλαιο του με τη Λυών έως το 2025.

    Στέφαν Ράντου

    Γεννημένος το 1986 στο Βουκουρέστι, ο Στέφαν Ράντου, αποτελεί μέλος της Λάτσιο από το 2008 και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 426 εμφανίσεις με τον σύλλογο. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ντιναμό Βουκουρεστίου και το 2008 δόθηκε δανεικός στη Λάτσιο, η οποία προχώρησε στη συνέχεια στην απόκτηση του. Γρήγορα έγινε βασικός μέλος του ιταλικού συλλόγου, με τον οποίο έχει κατακτήσει τρία Κύπελλα Ιταλίας αλλά και τρία Σούπερ Καπ Ιταλίας.

    Ικέρ Μουνιαίν

    Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ακόμη και σήμερα στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα και ο λόγος για τον 30χρονο, Ικέρ Μουνιαίν, ο οποίος αγωνίζεται από το 2009 στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχοντας πραγματοποιήσει 530 εμφανίσεις με το κλαμπ. Έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός Σούπερ Καπ Ισπανίας, έφτασε τέσσερις φορές στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, ενώ τη σεζόν 2011-12 κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, όπου η Αθλέτικ Μπιλμπάο ηττήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

    Σίμους Κόουλμαν

    Ο 34χρονος Ιρλανδός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τη Σλίγκο Ρόβερς, στην οποία αγωνίστηκε από το 2006 έως το 2009. Τότε στον δρόμο του εμφανίστηκε η Έβερτον, με τη φανέλα της οποίας έχει αγωνιστεί 408 φορές σε όλες τις διοργανώσεις!



    ΣΧΟΛΙΑ