• sports

    Εξώδικο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Λουτσέσκου – Τι απαντά ο ΠΑΟΚ

    • NewsRoom

    Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου


    Εξώδικο στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, απέστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καλώντας τον να σταματήσει και να ανακαλέσει «τις συνεχιζόμενες δημόσιες τοποθετήσεις του που προσβάλλουν στο μέγιστο βαθμό το σύλλογό μας», όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση των «πρασίνων».

    Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατηγορεί τον Ρουμάνο τεχνικό ότι «αρχής γενομένης από την κρυστάλλινη και πεντακάθαρη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος … αλλοιώνει συστηματικά την πραγματικότητα, εφευρίσκοντας μονίμως εναντίον της ομάδας του διαιτητικές αποφάσεις, κάνοντας παράλληλα λόγο για δήθεν εύνοια του Παναθηναϊκού».

    Οι «πράσινοι» υπογραμμίζουν ότι θεωρούν προσβολή την ταύτιση τη σύνδεσή τους με το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου και εξηγούν ότι κατέφυγαν στη λύση του εξωδίκου, ως του μόνου τρόπου νομικής υπεράσπισης «για την αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας και όχι των προσβλητικών και συκοφαντικών αφηγημάτων».

    Ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό

    Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της αφενός στήριξε πλήρως τον Λουτσέσκου, αφετέρου πήρε θέση τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «… θα εργάζεται πάντα για διαφάνεια και ειλικρίνεια και θα προστατεύει το δικαίωμα όλων για τις αξιολογικές τους κρίσεις».

    Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων»:

    «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την αποστολή εξωδίκου στον προπονητή μας, προχωράει σε μια πρωτοφανή κωμική κίνηση, νομίζοντας πως έτσι θα σταματήσουν να ακούγονται οι αλήθειες, οι οποίες αποτυπώνονται στα πέναλτι που έχει κερδίσει η κάθε ομάδα και τα εις βάρος της τη φετινή σεζόν και όχι μόνο.

    Ο προπονητής και άνθρωπος Ράζβαν Λουτσέσκου έχει την πλήρη αποδοχή, υποστήριξη, εκτίμησή μας και οποιαδήποτε νομική κίνηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει απέναντί της την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όχι εκείνον.

    Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εργάζεται πάντα για διαφάνεια και ειλικρίνεια και θα προστατεύει το δικαίωμα όλων για τις αξιολογικές τους κρίσεις. Οι δηλώσεις του προπονητή μας δεν δυσφήμησαν ποτέ κανέναν Παναθηναϊκό, αλλά τους διαιτητές που τον προστάτευσαν, σύμφωνα με την αξιολογική κρίση του προπονητή και είναι αυτονόητο πως οι δηλώσεις του προπονητή μας ταυτίζονται με τις απόψεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

    Αναρωτιόμαστε αν τελικά υπάρχει σύστημα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως καταγγέλλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ακόμη και στο ίδιο εξώδικο, που καλεί έναν άνθρωπο να ανακαλέσει τις διαμαρτυρίες του για ένα σύστημα διαφθοράς.

    Σε κάθε περίπτωση, και ενόψει των τεσσάρων αγώνων μεταξύ των δυο ομάδων ως το τέλος της σεζόν, σε γεμάτα γήπεδα και κρίσιμα για τους εγχώριους τίτλους, ευχόμαστε αφενός να επικρατήσει ψυχραιμία και αφετέρου να μην δικαιωθούν πικρά οι απόψεις μας».

    Διαβάστε επίσης:

    Valentine’s Day: 8+1 πολυτελή και πρωτότυπα δώρα που θα τους μείνουν αξέχαστα

    MG και Άρσεναλ!

    Απογοήτευση για το Last Dance: Χωρίς Ρονάλντο η Αλ Νασρ κόντρα στην Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι!



    ΣΧΟΛΙΑ