• sports

    Απογοήτευση για το Last Dance: Χωρίς Ρονάλντο η Αλ Νασρ κόντρα στην Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι!


    Όνειρο ήταν και πάει το πολυαναμενόμενο Last Dance ανάμεσα στους κορυφαίους θρύλους της «στρογγυλής θεάς» την τελευταία 20ετία…

    Και αυτό, διότι ο προπονητής της Αλ Νασρ, Λουίς Κάστρο, έσβησε τα όνειρα των ποδοσφαιρόφιλων που περίμεναν το απόγευμα της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου άλλη μία μονομαχία του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι, αυτήν τη φορά μέσω του αγώνα της Αλ Νασρ με την Ίντερ Μαϊάμι στο φιλικό τουρνουά Riyadh Season Cup.

    Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν είναι ακόμα έτοιμος έπειτα από τον τραυματισμό του και ο προπονητής του στους Σαουδάραβες ξεκαθάρισε ότι δεν θα αγωνιστεί:

    “Δεν θα δούμε το Μέσι εναντίον Ρονάλντο. Ο Ρονάλντο είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του για να ενταχθεί και πάλι στην ομάδα. Ελπίζουμε τις επόμενες ημέρες μπορεί να αρχίσει να δουλεύει μαζί μας. Θα απουσιάσει από τον αγώνα”.

    Η μονομαχία των δύο σούπερ σταρ είχε διαφημιστεί ως ένα ιδιότυπο Last Dance, όμως όλα δείχνουν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί, ακόμα κι αν αραβικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια χαραμάδα ελπίδας.

    Δημοσίευμα από τη χώρα της Μέσης Ανατολής υποστηρίζει ότι ο Μέσι θα αλλάξει ομάδα για ένα παιχνίδι και θα φορέσει τη φανέλα της Αλ Χιλάλ, την οποία θα αντιμετωπίσει η Αλ Νασρ στις 8 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του ίδιου τουρνουά.

    Κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο από τη στιγμή που ο Αργεντινός έχει υποχρεώσεις με την Ίντερ Μαϊάμι στις 7 του μήνα στην Ιαπωνία, για φιλικό κόντρα στην πρωταθλήτρια Βίσελ Κόμπε.

    Υπενθυμίζεται ότι ο σύλλογος του Ντέιβιντ Μπέκαμ έκανε γνωστό πως θα κάνει μια μίνι εξόρμηση στη Σαουδική Αραβία για να πάρει μέρος στο “Riyadh Season Cup” και να παίξει διαδοχικά με την Αλ Χιλάλ στις 29 Ιανουαρίου (σ.σ. ομάδα του Νεϊμάρ, ο οποίος όμως είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί) και με την Αλ Νασρ του Πορτογάλου σούπερ σταρ την 1η Φεβρουαρίου.

    Σημειώνεται πως οι δύο παίκτες έχουν βρεθεί ο ένας απέναντι στον άλλον σε 36 επίσημα ματς, με τον Pulga να έχει απολογισμό 16 νίκες, 22 γκολ και 21 ασίστ και τον Πορτογάλο να έχει να αντιπαραβάλλει 11 νίκες, 21 γκολ και 1 ασίστ.

    Η τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι Μέσι και Ρονάλντο ήταν στη διάρκεια ενός φιλικού που έδωσε η Αλ Νασρ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

    Σε τιμές που…ζαλίζουν τα εισιτήρια για την «τιτανομαχία» Μέσι- Ρονάλντο

    Τα εισιτήρια για τον πολυαναμενόμενο επικό αγώνα κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα, με τις θέσεις Platinum να φτάνουν τα 11.214 δολάρια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα seatpick.com.

    Παρά την απλησίαστη τιμή, οι οπαδοί μπορούσαν ακόμα να παρακολουθήσουν το θέαμα Λιονέλ Μέσι εναντίον Κριστιάνο Ρονάλντο με μόλις 200 δολάρια.

    Με παρόμοιο τρόπο, πέρυσι, ένας Σαουδάραβας επιχειρηματίας πέτυχε μια προσφορά 10 εκατομμυρίων SR (2,6 εκατομμύρια δολάρια) για να δει τον Ρονάλντο και τον Μέσι να «κονταροχτυπιόνται» σε έναν φιλικό αγώνα μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και των αστέρων της Αλ-Χιλάλ και της Αλ-Νασρ.

    Διαβάστε επίσης:

    TIME: Αθλητής της χρονιάς για το 2023 ο Μέσι

    Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επενδύει στα βιντεοπαιχνίδια

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Από πλανόδιος πωλητής ρολογιών… μεγιστάνας του NBA!



    ΣΧΟΛΙΑ