ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας για την περίοδο 2023-24 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου στις 20:30, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.
Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ και ύστερα από συνεννόηση με την Cosmote, που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League, για την ολοκλήρωση των Play off του πρωταθλήματος.
Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μαΐου στην Αθήνα.
Διαβάστε επίσης:
Χαρίτσης: Η κυβέρνηση ολοκληρώνει το σχέδιο της για διάλυση του ΕΣΥ
Ανδρουλάκης: Τα απογευματινά χειρουργεία είναι ο Δούρειος Ίππος κατάργησης του ΕΣΥ
Πρόστιμο σε ιδιοκτήτη σκύλου για παράβαση των κανόνων ευζωίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου: Συνεδρίαση λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και της ενίσχυσης των ανέμων
- Δημήτρης Κοκκίνης: Ο καπετάνιος που πλοήγησε το σκάφος του Οδυσσέα στην Ιθάκη
- Κατσαφάδος: Από Δευτέρα οι αιτήσεις για αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους – Μέσα Σεπτέμβρη ξεκινούν τα αντιπλημμυρικά
- Ρωσία: Πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου στο Κρασνοντάρ έπειτα από ουκρανική επίθεση με drones
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.