• sports

    Επιστρέφει οριστικά και η Premier League – «Σέντρα» στις 17 Ιουνίου


    Είναι πλέον οριστικό. Ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, η Premier League, όπως όλα δείχνουν, κάνει σέντρα την Τετάρτη 17 Ιουνίου.

    «Λευκός καπνός» βγήκε από τη συνάντηση των 20 ομάδων της Premier League, καθώς αποφασίστηκε η επιστροφή στη δράση την Τετάρτη 17 Ιουνίου.

    Η ιστοσελίδα της «Telegraph» ανέφερε πως μετά τον τελευταίο γύρο τεστ για κορονοϊό σε παίκτες και μέλη ομάδων, όπου βρέθηκαν τέσσερα κρούσματα σε 1.008 άτομα, ο αριθμός θεωρήθηκε εξαιρετικά μικρός με αποτέλεσμα να ανάψει «πράσινο φως» και να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα.

    Ωστόσο δεν έλειψαν οι αντιδράσεις από ορισμένους προπονητές, οι οποίοι φοβούμενοι για την κατάσταση που επικρατεί, πρότειναν η επανέναρξη των αναμετρήσεων να γίνουν την 26η Ιουνίου. Εν τέλει, μετά από συζητήσεις η σέντρα θα δοθεί μια εβδομάδα νωρίτερα.

    Ο στόχος που έχει τεθεί είναι να πέσει η αυλαία της φετινής Premier League το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου (1-2/8), ώστε το επόμενο πρωτάθλημα να αρχίσει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου (5-6/9).

    Η επανέναρξη της Premier League θα γίνει με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Αρσεναλ, που είχε αναβληθεί την τελευταία εβδομάδα πριν από την αναστολή (28η αγωνιστική), ενώ την ίδια ημέρα θα γίνει και το ματς Αστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

    Η πρώτη πλήρης αγωνιστική (30ή) που θα γίνει μετά τη διακοπή περιλαμβάνει το ντέρμπι του Μερσεσάιντ μεταξύ Εβερτον και Λίβερπουλ και τη μάχη της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



    ΣΧΟΛΙΑ