ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο Μιλγουόκι εξασφαλίζοντας τη νίκη απέναντι στους Σικάγο Μπουλς.
Ο Greek Freak, που πρωταγωνιστεί στο NBA, πέτυχε και πάλι double double οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με τελικό σκορ 124-115.
Σημείωσε 38 πόντους, έχοντας 13/24 σουτ (1 τρίποντο), μαζί με 16 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ.
Μελανό σημείο στα στατιστικά του οι 11/20 βολές και τα 5 λάθη.
Με 31 πόντους ακολούθησε ο Ερικ Μπλέντσο, ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Γουάιτ και ΛαΒιν με 26 και 25 πόντους αντίστοιχα.
Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA
Νέα Υόρκη – Ντάλας 106-103
Μιλγουόκι – Σικάγο 124-115
Νέα Ορλεάνη – Λ.Α. Κλίπερς 132-127
Κλίβελαντ – Μαϊάμι 97-108
Φοίνιξ – Ατλάντα 128-112
Ντένβερ – Μπρούκλιν 101-93
Make that 7 straight WINS over Chicago!! #FearTheDeer
— Milwaukee Bucks (@Bucks) November 15, 2019
Another dominant game from Giannis:
38 PTS | 16 REB | 4 AST | 3 STL | 54% FG pic.twitter.com/dim4Opvpvj
— Milwaukee Bucks (@Bucks) November 15, 2019
Δείτε τα highlights του αγώνα Bucks – Bulls:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας: Η λύση για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν δεν μπορεί να είναι στρατιωτική
- Meta: Περικοπή εκατοντάδων θέσεων εργασίας
- Κομισιόν: Νέο ταμείο 115 εκατ. ευρώ για αμυντική καινοτομία – «Επιτάχυνση» τεχνολογιών αιχμής με το εργαλείο AGILE
- Πόλεμος στο Ιράν: Αρνητική απάντηση της Τεχεράνης για τα 15 σημεία του Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.