• sports

    Εκτός εαυτού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έριξε κουτουλιά σε αντίπαλο και αποβλήθηκε (video)

    • NewsRoom

    Εκτός εαυτού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο


    Σε έξαλλη κατάσταση βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια του αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, κάτι που οδήγησε στην αποβολή του.

    Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του, μετά από μια αμφισβητούμενη φάση, έριξε μια μικρή κουτουλιά στον αντίπαλό του, Μο Βάγκνερ, ο οποίος τον μάρκαρε προηγουμένως σκληρά.

    Η αντιαθλητική συμπεριφορά του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους διαιτητές του αγώνα με αποτέλεσμα να αποβάλλουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον στείλουν στον πάγκο.

    Το πρόβλημα, ωστόσο, για τον Αντετοκούνμπο, αλλά και για τους Μπακς θα είναι αν ο Γιάννης τιμωρηθεί ενόψει των playoffs.

    «Έκανα κάτι άσχημο, ήταν λάθος μου», παραδέχτηκε μετά τον αγώνα ο Greek Freak, ο οποίος είναι ξανά υποψήφιος για τον τίτλο του MVP στο NBA.

    Ο Γιάννης αγωνίστηκε για μόλις 10 λεπτά πριν αποβληθεί, αλλά μέτρησε 12 πόντους (10/12 βολές, 1/3 δίποντα), 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

    Από την άλλη πλευρά, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε για 18 λεπτά και είχε απολογισμό 8 πόντους (4/7 δίποντα, 0/1 τρίποντο), 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

    Πάντως, οι Μπακς πήραν την νίκη απέναντι στους Γουίζαρντς με τελικό σκορ 126-113.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ