ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την επιστροφή του Final Four της Euroleague στην Αθήνα σχολίασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τονίζοντας ότι τα συγχαρητήρια δεν ανήκουν στον ίδιο αλλά στην πολιτική ηγεσία και σε όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να διεξαχθεί η διοργάνωση στην Ελλάδα.
Με ανάρτησή του στα social media, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε για τα δεκάδες μηνύματα που δέχθηκε, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι «δεν τα αξίζω εγώ». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα συγχαρητήρια αξίζουν στην πολιτική ηγεσία, σε όσους ασχολήθηκαν για να μπορέσει να έρθει εδώ το Final Four».
Καταλήγοντας, υπογράμμισε πως η τελευταία φορά που η Ελλάδα φιλοξένησε Final Four ήταν πολλά χρόνια πριν και πως τα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό «θα έρθουν όταν θα το σηκώνουμε».
Διαβάστε επίσης
Euroleague: Στην Αθήνα επιστρέφει το Final 4 μετά από 19 χρόνια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Λευκός Οίκος διαψεύδει την απειλή από ιρανικά drones κατά της Καλιφόρνιας
- Total Energies: Αναστέλλει το 15% της παγκόσμιας παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου
- Νέα σύλληψη υπόπτου για κατασκοπεία στη Βάση της Σούδας
- Βρετανία: Η κυβέρνηση εξετάζει τις επιλογές της για ανάπτυξη ναρκαλιευτικών στον Κόλπο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.