• sports

    Μπήκε στο νοσοκομείο με συγκοπή και τώρα η ομάδα… τον ψάχνει!

    • NewsRoom
    Άλφρεντ Εν’Ντιαγέ

    Άλφρεντ Εν’Ντιαγέ


    “Συναγερμός” στη Σεγούντα Ντιβισιόν της Ισπανίας, καθώς ποδοσφαιριστής πρώτης ομάδας, αγνοείται!

    Πρώτα διάβασε βέβαια, την αντικειμενική κριτική της νέας στοιχηματικής, της betsson.

    Ο λόγος για τον Άλφρεντ Εν’ Ντιαγέ, ο οποίος φαίνεται ότι περνά μια δύσκολη περίοδο για την καριέρα του αλλά και την υγεία του. Εκτός αυτού, η Μάλαγα στην οποία ανήκει φέτος, είναι στην επικίνδυνη ζώνη της κατάταξης και μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

    Ένα τέτοιο σενάριο θα ήταν καταστροφικό για τον ιστορικό σύλλογο της Ανδαλουσίας, όμως εξακολουθεί να είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να υλοποιηθεί και η διαφορά των “Μποκερόνες” από τη σωτηρία, φέρνει πιο κοντά το… μοιραίο!

    Στο -10 από την παραμονή και η πίεση μεγαλώνει, ενώ απομένουν 11 αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος.

    Παρ’ όλα αυτά, οι υπεύθυνοι της Μάλαγα, έχουν για την ώρα ένα πιο σοβαρό ζήτημα να διευθετήσουν. Να… βρουν τον μέσο Άλφρεντ Εν’Ντιαγέ.

    Ο Σενεγαλέζος χαφ, δεν παρουσιάστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης, με την απουσία του να είναι αδικαιολόγητη, αφού δεν ειδοποίησε κανέναν, ως όφειλε.

    Το συγκεκριμένο γεγονός από μόνο του δεν είναι και τόσο ανησυχητικό, διότι συμβαίνει πολλές φορές με τους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι όλοι… υπόδειγμα επαγγελματία και αναλόγως τη μεταχείριση που έχουν από τις ομάδες τους, αρκετές είναι οι περιπτώσεις που κάνουν την… επανάστασή τους και λείπουν από τις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

    Έμεινε εκτός αποστολής γιατί εισήχθη στο νοσοκομείο

    Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία για την τύχη του Εν’Ντιαγέ, είναι ότι δε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς στα Κανάρια Νησιά με τη Λας Πάλμας την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα του πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, με σκορ 2-2, όμως ο 33χρονος Σενεγαλέζος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Μαρμπέγια, όπως ενημέρωσε η Μάλαγα, διότι υπέστη συγκοπή.

    Οι εξετάσεις που έκανε ωστόσο, ήταν καθησυχαστικές, δεν έδειξαν να πάσχει από κάτι και πήρε εξιτήριο λίγες μέρες αργότερα. Μάλιστα, έδωσε κανονικά το “παρών” στην προπόνηση της Τρίτης και όλοι στην ομάδα τον υποδέχτηκαν με χαρά, νομίζοντας ότι έληξε η περιπέτεια της υγείας του.

    Όμως, από τη στιγμή που δεν παρουσιάστηκε στο προπονητικό κέντρο την Τετάρτη, σήμανε “συναγερμός” στους ιθύνοντες της Μάλαγα.

    Ήταν έτοιμος για ανταλλαγή τον Γενάρη

    Ο Εν’Ντιαγέ διανύει τη δεύτερη θητεία του στην Ανδαλουσία, έχοντας παίξει στη Μάλαγα τη σεζόν 2018-19, πραγματοποιώντας 34 εμφανίσεις με 5 γκολ. Έκτοτε, ακολούθησαν τρία χρόνια στην Αλ Σαμπάμπ, με επίσης γεμάτες σεζόν και αρκετές συμμετοχές.

    Το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να επιστρέφει στην Ισπανία, με τη Μάλαγα να του δίνει συμβόλαιο έως το 2024. Ωστόσο, με τη μάχη της παραμονής να εντείνεται για τους “Μποκερόνες”, κρίθηκε απαραίτητο να γίνουν αλλαγές και ο Εν’Ντιαγέ έφτασε μια ανάσα από την Έλτσε, ως αντάλλαγμα για τη μετακίνηση του Τέτε Μορέντε στην Ανδαλουσία.

    Η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε, με τον Σενεγαλέζο να μένει στη Μάλαγα, όπου φέτος, μετρά συνολικά, 20 εμφανίσεις, τις 16 εξ αυτών, στο αρχικό σχήμα.

    Ευχή όλων είναι να βρεθεί άμεσα ο 33χρονος μέσος, όντας καλά στην υγεία του και μετέπειτα θα μάθουμε ποιο ενδέχεται να είναι το πρόστιμο που θα του επιβάλλει η ομάδα για την αδικαιολόγητη απουσία του από τις προπονήσεις.



    ΣΧΟΛΙΑ