ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βαρύ πρόστιμο καλείται να καταβάλλει στην εφορία ο Βραζιλιάνος άσος Νεϊμάρ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «El Mundo Deportivo».
Τα χρήματα αυτά θα πρέπει να τα καταβάλλει ο ποδοσφαιριστής έπειτα από έρευνα της εφορίας της Ισπανίας στα εισοδήματά του.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για εισοδήματα από τον καιρό που αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα.
Ο… Γολγοθάς του Νεϊμάς πάντως δεν σταματά εδώ.
Οι αντίστοιχες αρχές της Βραζιλίας διαπίστωσαν χρέος 16 εκατομμυρίων ευρώ όταν ο πρώην μεσοεπιθετικός της Σάντος πήρε μπόνους μεταγραφής 40 εκατομμυρίων ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους Καταλανούς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λειψυδρία: Τέλος του 2026 ο διαγωνισμός για το μεγάλο έργο «Εύρυτος» άνω των 500 εκατ.
- Ο έκπτωτος πρίγκιπας, ο βασιλιάς θεατής και τα μοντέλα-βάζα: Η εβδομάδα μόδας του Λονδίνου δεν απογοήτευσε
- Κουτσουρέλη-Παπαρίδου: Στις δικαστικές αίθουσες η διαμάχη Unisystems-ΣΕΠΕ
- Ρωσικό πετρέλαιο: Πώς ο σκιώδης στόλος «έσωσε» τις εξαγωγές – Αυξημένοι όγκοι, αλλά λιγότερα στο ταμείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.