Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο μέχρι πρότινος πρόεδρός της, Ζοσέ Μαρία Μπαρτομέου.
Συγκεκριμένα βρισκόταν στον προεδρικό θώκο της ομάδας της Βαρκελώνης τα τελευταία έξι χρόνια και πριν λίγο υπέβαλλε την παραίτηση του στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο.
Από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα παραιτήθηκαν και όλοι οι συνεργάτες του Μπαρτομέου. Πρόκειται για μία εξέλιξη που δικαιώνει τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι είχε έρθει σε σύγκρουση με τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου και είχε ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα της Βαρκελώνης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη για τα φάρμακα για την παχυσαρκία: Θα χορηγούνται με pass – Πότε θα «κόβεται» ο ασθενής, τι ορίζει το νέο πρωτόκολλο
- Με ποιον βουλευτή έγινε «μπαρούτι» ο Κ.Μ., η σύγκρουση Μαξίμου με Ανδρουλάκη, Ελληνες βουλευτές στη… Χονολουλού και τι θέλουν Ελληνικά Mirage στη Βρετανία
- Himalayan Birkin: Η ακατάκτητη κορυφή της πολυτέλειας
- Χρηματιστήριο: Αυτά είναι τα deals που «απογειώνουν» τον γενικό δείκτη
