• sports

    Αυγενάκης: Να μην επιβάλλεται υποβιβασμός σε ιστορικές ομάδες χωρίς απόλυτη τεκμηρίωση

    • NewsRoom


    Την εισήγηση – βόμβα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία προτρέπει τις ποδοσφαιρικές Αρχές να προχωρήσουν στον άμεσο υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα σχολίασε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

    Ο κ. Αυγενάκης αφού πρώτα αναφέρει πως η κυβέρνηση σέβεται την κρίση της Επιτροπής επισημαίνει πως «σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση».

    Ειδικότερα, ο υφυπουργός Αθλητισμού έγραψε στο twitter: «Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση».

    Την ίδια ώρα, πάντως, από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, εξαπολύεται επίθεση για μια ακόμα φορά προς τον κ. Αυγενάκη, καθώς τον κατηγορούν πως έσπευσε να αλλάξει δύο μέλη της Επιτροπής πριν την εκδίκαση της υπόθεσης.

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ