Η νέα εποχή στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη στο τιμόνι βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν την οριστική επισημοποίησή της, μετά την ομόφωνη έγκριση της άδειας μετόχου στον Θεσσαλονικιό επιχειρηματία από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Σύμφωνα με το Metropolis 95.5, η διαδικασία ήταν ταχύτατη, μιας και ο φάκελος κατατέθηκε την Τρίτη, διαβιβάστηκε άμεσα στην ΕΕΑ και μέσα σε τρεις ημέρες η επιτροπή ολοκλήρωσε τον έλεγχο των εγγράφων, κρίνοντας ότι η πλευρά Μυστακίδη πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να αποκτήσει την ιδιοκτησία της ΚΑΕ.

1

Παρότι η έγκριση θεωρούνταν δεδομένη, πλέον το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο πότε θα προχωρήσει και τυπικά η μεταβίβαση των μετοχών. Ο Μυστακίδης πρόκειται να αποκτήσει συνολικά το 60,81% του μετοχικού κεφαλαίου, το οποίο κατέχουν σήμερα οι Θανάσης Χατζόπουλος (31,61%), Βαγγέλης Γαλατσόπουλος (23,77%) και Ηλίας Βιολίδης (5,43%).

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ θα είναι η εταιρεία ALPHA SPORTS GROUP Μονοπρόσωπη Α.Ε., μοναδικός μέτοχος της οποίας είναι ο Αριστοτέλης Μυστακίδης.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού επιβεβαίωσε επίσημα την απόφαση, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νέα εποχή του οργανισμού.

 

Διαβάστε επίσης 

Μετά τον Καρέτσα και τον Κωνσταντέλια, έρχονται τα… τρομερά μωρά της Gen Z της Εθνικής Ελπίδων!

Το Μουντιάλ των… φτωχών συγγενών – Πώς Κουρασάο, Αϊτή, Ιορδανία και Πράσινο Ακρωτήρι έγραψαν ιστορία

Η επιστροφή του… αυτοκράτορα Ζιντάν και το μυθικό «σαουδαραβικό» συμβόλαιο του Ντεσάν