ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΛΑΣ: Εξάρθρωση κυκλώματος για παράνομα συνδρομητικά κανάλια με λεία 7 εκατ. ευρώ – Πώς δρούσαν οι δράστες
Ένταση επικράτησε νωρίτερα στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι ειδοποιήθηκε το κέντρο Άμεσης Δράσης πως ομάδα αγνώστων πετάει αντικείμενα στο κτήριο της Διοίκησης της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.
Όταν έφτασε όμως στο σημείο λίγο αργότερα μια ομάδα ΟΠΚΕ, οι άγνωστοι είχαν φύγει, ενώ από την επίθεση είχε σπάσει η τζαμαρία της εισόδου του κτηρίου της διοίκησης.
Διαβάστε επίσης
Διάσωση 97 παράνομων μεταναστών στα ανοιχτά του Κατάκολου
Ευλογιά προβάτων: Σε ποιες Περιφέρειες εφαρμόζονται νέα μέτρα και σε ποιες αίρονται
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Nomura: Ισχυρό άλμα άνω του 30% στα έσοδα με «όχημα» τα ιστορικά υψηλά των ιαπωνικών αγορών
- Vodafone: Μετασχηματίζει τα καταστήματά της σε ολοκληρωμένους προορισμούς τεχνολογίας με επένδυση άνω των €15 εκατ.
- ΗΠΑ και Ευρωπαϊκές χώρες των G7 θα κατασκευάσουν πυραύλους μακρού βεληνεκούς και συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας
- Μείωση 1,5% εμφάνισε η επιβατική κίνηση στο τέταρτο τρίμηνο του 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.