• Κοινωνία

    Ζάκυνθος: Νεκρός ο 35χρονος Βρετανός που ξυλοκοπήθηκε στον Λαγανά (video)

    • NewsRoom


    Τραγική κατάληξη της περιπέτειας για τον 35χρονο τουρίστα που απολάμβανε τις διακοπές του στην Ζάκυνθο και ξυλοκοπήθηκε έξω από κέντρο διασκέδασης στην περιοχή του Λαγανά. Ο Βρετανός νοσηλευόταν στο Αττικό νοσοκομείο στη μονάδα εντατικής θεραπείας ύστερα από την επίθεση που δέχθηκε από δύο συμπατριώτες του ηλικίας 25 και 22 ετών.

    Οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έφερε εξαιτίας των πολλαπλών χτυπημάτων αποδείχθηκαν μοιραίες, με την τελευταία  γροθιά που τον έριξε με το κεφάλι στο κράσπεδο του πεζοδρομίου, να επιφέρει και την απώλεια των αισθήσεών του.

    Τα βάναυσα χτυπήματα που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω του βίντεο ντοκουμέντο του OPEN TV δείχνουν την βιαιότητα των δύο συλληφθέντων οι οποίοι πλέον κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Σύμφωνα με την αστυνομία, το βράδυ της Πέμπτης διαπληκτίστηκαν, για αδιευκρίνιστο λόγο, με τον 35χρονο και του προκάλεσαν βαριά σωματική βλάβη, χτυπώντας τον με τα χέρια στο κεφάλι.

    Παρά τη θλίψη για την απώλεια του παιδιού τους, οι δύο γονείς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του ώστε να σωθούν ανθρώπινες ζωές, μία κίνηση που δείχνει το μεγαλείο ψυχής παρά τον πόνο της απώλειας.



    ΣΧΟΛΙΑ