• Κοινωνία

    Ξυλοδαρμός εγκύου από επιχειρηματία: «Με χτύπησε στα πλευρά, μου έδινε κλωτσιές στην κοιλιά

    • NewsRoom
    Ξυλοδαρμό κατήγγειλε η 27χρονη έγκυος

    Ξυλοδαρμό κατήγγειλε η 27χρονη έγκυος


    Σοκ στο Πανελλήνιο, αλλά ειδικότερα στο επιχειρηματικό κόσμο, έχει προκαλέσει η είδηση του ξυλοδαρμού 27χρονης εγκύου στον 9ο μήνα, από τον σύντροφό της, γνωστό επιχειρηματία και γόνο επιχειρηματικής οικογένειας.

    H 27χρονη πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον σύντροφό της λέγοντας ότι την χτύπησε και αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο γεμάτη με μελανιές. Μιλώντας στο TLive για το περιστατικό και για τη σχέση της με τον 48χρονο επιχειρηματία.

    Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από ένα χρόνο και σε φωτογραφίες, είναι αποτυπωμένες ευτυχισμένες στιγμές από την καθημερινότητα και τα ταξίδια του. Η 27χρονη δήλωσε ότι είχαν χωρίσει για κάποιο διάστημα αλλά τα ξαναβρήκαν το καλοκαίρι και από τότε, ήταν ξανά μαζί.

    «Από τον περασμένο Αύγουστο που ο 48χρονος ήρθε και με βρήκε στη Μύκονο ήμασταν μαζί κανονικά. Μέναμε μαζί τις τέσσερις ημέρες της εβδομάδας. Πότε στα νότια και πότε στα βόρεια προάστια. Δεν είχε τεθεί ποτέ θέμα από την πλευρά του για το αν το παιδί είναι δικό του. Κάναμε τις προετοιμασίες ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε και τις πρώτες παραγγελίες. Μάλιστα είχαμε πάει μαζί και στον γυναικολόγο δύο με τρεις φορές».

     

    Βίαιη συμπεριφορά

    Όλα αυτά μέχρι το περασμένο Σάββατο που μετά από μια κοινή έξοδό τους, ο 48χρονος φέρεται να την ξυλοκόπησε μέσα στο αυτοκίνητο σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια.

    «Εκείνο το βράδυ η συμπεριφορά του ήταν περίεργη από το εστιατόριο ακόμη. Κατά την επιστροφή μας στο σπίτι μου ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνος του. Εγώ έφυγα και έκανα με το αυτοκίνητο μου βόλτες μέχρι να περάσει η ώρα. Κάποια στιγμή ήρθε δίπλα μου με το αυτοκίνητό του».

    «Με χτυπούσε στα πλευρά και στην κοιλιά μου έδινε κλωτσιές»

    «Ήταν έξαλλος, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Του ζήτησα εξηγήσεις για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. Μπήκα στο κάθισμα του συνοδηγού. Τότε με γράπωσε από τα μαλλιά και μου ακινητοποίησε το σώμα. Με χτύπησε στα πλευρά και στην κοιλιά μου έδινε κλωτσιές αλλά εγώ είχα βάλει τα χέρια και προστάτευα την κοιλιά μου».

    Με αυτά τα λόγια περιέγραψε η 27χρονη τον ξυλοδαρμό της, με τις εικόνες που τραβήχτηκαν μέσα στο νοσοκομείο, να δείχνουν την κοπέλα γεμάτη μελανιές. Το ΕΚΑΒ ειδοποίησε ένας γείτονας που άκουσε τις φωνές της…
    «Μόλις πήγα στο μαιευτήριο το μόνο που με ένοιαζε είναι να σιγουρευτώ ότι το μωρό μου ήταν καλά, ότι δεν έπαθε κάτι. Ευτυχώς είναι καλά. Τώρα παίρνω κορτιζόνη και απ ότι μου είπαν οι γιατροί θα μου πάρουν το μωρό λίγο πιο νωρίς εξαιτίας της στρεσογόνου κατάστασης στην οποία είμαι καθημερινά μετά τον ξυλοδαρμό μου» είπε η κοπέλα.

    Όσο για τον επιχειρηματία που συνελήφθη μετά το περιστατικό, σύμφωνα με το TLIVE υποστηρίζει ότι είναι πρώην σύντροφος της 27χρονης ενώ κατέθεσε και ο ίδιος μήνυση σε βάρος της για σωματικές βλάβες, εξύβριση και απειλή.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Βουλιαγμένη: Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας για ξυλοδαρμό της εγκύου συντρόφου του
     



    ΣΧΟΛΙΑ