• Κοινωνία

    Βουλιαγμένη: Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας για ξυλοδαρμό της εγκύου συντρόφου του

    • NewsRoom


    Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της «ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης σε βάρος εγκύου» και της «προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας» είναι ένας 48χρονος γόνος επιχειρηματικής οικογένειας, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής στη Βουλιαγμένη, μετά την καταγγελία της 27χρονης πρώην συντρόφου του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast, το πρώην ζευγάρι λογομαχούσε έντονα έξω από ΙΧ αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Κρόνου και Κενταύρου στη Βουλιαγμένη.

    Περίοικοι που είδαν την έγκυο γυναίκα (σ.σ. είναι στον 9ο μήνα) ειδοποίησαν το «100» και επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, αλλά ο 48χρονος είχε φύγει.

    Στο περιστατικό επιλήφθηκε το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας του Α.Τ. Αλίμου, αφού πρώτα η νεαρή γυναίκα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και λόγω του ότι ένιωθε αδιαθεσία (σ.σ. φέρεται να είχε δεχθεί χτυπήματα στην κοιλιά) διεκομίσθη σε ιδιωτικό μαιευτήριο για εξετάσεις.

    Επιστρέφοντας το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας του Α.Τ. Αλίμου η 27χρονη υπέβαλε μήνυση κατά του πρώην συντρόφου της, ο οποίος την επόμενη ημέρα (σ.σ. βράδυ Κυριακής 30/10) συνελήφθη σε καφετέρια της Γλυφάδας.

    Επίσης, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

    Από την πλευρά του, ο 48χρονος επιχειρηματίας υπέβαλε κι αυτός μήνυση κατά της πρώην συντρόφου του για τα αδικήματα της «ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης» και της «ενδοοικογενειακής απειλής», ενώ ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση και γι’ αυτόν.

    Η υπόθεση οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και πήρε αναβολή εκδίκασης για τις 2 Νοεμβρίου, χωρίς κανείς να κρατείται μέχρι τότε.

    Διαβάστε επίσης:

    «Εχω συνευρεθεί με πολιτικούς, ηθοποιούς, εισαγγελείς» – Αποκαλύψεις – σοκ



    ΣΧΟΛΙΑ