ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τους 16.431 έφτασαν οι Ουκρανοί πρόσφυγες στην χώρα μας , εκ των οποίων οι 5.036 είναι ανήλικοι, σύμφωνα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Το τελευταίο 24ωρο, (1/4/2022), όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, εισήλθαν στην Ελλάδα εισήλθαν 300 Ουκρανοί πρόσφυγες, από τους οποίους 78 ανήλικοι.
Αναλυτικά: Από τον Προμαχώνα εισήλθαν 161, από Ευζώνους 27 και από τα υπόλοιπα χερσαία σύνορα 62. Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αφίχθηκαν 40, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» 7 και τρεις σε άλλα αεροδρόμια.
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν δύο πόλεις στην κεντρική Ουκρανία
Ο Ζελένσκι προειδοποιεί Ουκρανούς συνεργούς των Ρώσων σε περιοχές που ελέγχονται από τη Ρωσία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συναγερμός για βόμβα σε πτήση από Δουβλίνο προς Ρώμη – Αναγκαστική προσγείωση στη Γαλλία
- Alpha Bank: Το μεγάλο στοίχημα του Ψάλτη για το 2030 – Κέρδη 1,4 δισ. και πάνω από €4 δισ. για διανομές σε επενδυτές και μετόχους
- Μπακογιάννη: Ζήτησε συγγνώμη για το «κλείστο, πουλάκι μου το στόμα σου» – «Έχασα την ψυχραιμία μου, έκανα λάθος»
- Paul Hastings: Συνεχίζει την διεθνή της επέκταση με την πρόσληψη του διεθνώς αναγνωρισμένου δικηγόρου Ορέστη Ομράν στις Βρυξέλλες και το Λονδίνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.