6.000 κεράκια διάρκειας άναψε ο δήμος Ξάνθης τη Μεγάλη Παρασκευή στον χώρο των κοιμητηρίων καθώς όπως είχε γίνει γνωστό προ ημερών, τα κοιμητήρια θα παρέμειναν κλειστά για τους πιστούς.
Η Μεγάλη Παρασκευή, είναι η ημέρα που συνηθίζεται να ανάβουν ένα κερί για τις ψυχές που έφυγαν. Καθώς οι πιστοί δε θα μπορούσαν να βρεθούν στα κοιμητήρια να παρακολουθήσουν την περιφορά του Επιταφίου και φυσικά να ανάψουν ένα κεράκι στη μνήμη των αγαπημένων τους προσώπων, ο δήμος Ξάνθης, το έκανε για εκείνους.
Αποφάσισε να προχωρήσει στην τοποθέτηση κεριών διάρκειας, συνολικά 6.000 στον αριθμό, τα οποία άναψε συμβολικά τη Μεγάλη Παρασκευή.
Παράλληλα το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής ο Μητροπολίτης τέλεσε μνημόσυνο στον χώρο των κοιμητηρίων, χωρίς ωστόσο την παρουσία των πιστών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσοχοΐδης: Nομοθετική ρύθμιση για ηλεκτρικά πατίνια – «Θα καθιερώσουμε πεζόδρομους»
- HSBC: Κέρδη χαμηλότερα των προβλέψεων λόγω απάτης στο Ηνωμένο Βασίλειο και πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Εθνική Τράπεζα: Eγκρίθηκαν από την ετήσια ΓΣ η αύξηση κεφαλαίου κατά 1,8 δις ευρώ και η διανομή κερδών στους μετόχους (πίνακες)
- Συνεχίζεται το θρίλερ με το κρουαζιερόπλοιο στον Ατλαντικό – Eπτά τα κρούσματα χανταϊού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.