ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τελευταία του πνοή άφησε ο βουλευτής των Συντηρητικών της Βρετανίας Σερ Ντέιβιντ Άμες, ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι κατά τη διάρκεια συνάντησής του με ψηφοφόρους του στην εκλογική του περιφέρεια.
Ο 69χρονος βουλευτής, πατέρας 5 παιδιών, δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές από έναν 25χρονο άνδρα, έξω από εκκλησία Μεθοδιστών στο Eastwood Road North, στο Leigh-on-Sea.
Αμέσως μετά την επίθεση ο Σερ Ντέιβιντ Άμες δέχθηκε επί τουλάχιστον δύο ώρες την βοήθεια των γιατρών που έσπευσαν στον χώρο της εκκλησίας, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να τον κρατήσους στη ζωή.
Η αστυνομία ανακοίνωσε πως προχώρησε στη σύλληψη του δράστη.
Η προηγούμενη φορά που ένας βρετανός βουλυτής είχε δεχθεί επίθεση ήταν στις 15 Ιουλίου του 2016, μια εβδομάδα πριν το δημοψήφισμα για το Brexit, όταν η βουλευτής των Εργατικών Τζο Κοξ δολοφονήθηκε με πολλαπλές μαχαιριές.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Νέα επίθεση στην πρόεδρο της δίκης για τα βίντεο στα Τέμπη – Καταθέτει μήνυση εναντίον της
- ΕΛΑΣ: Βίντεο για το bullying με το… επιθετικό 500αράκι: Δεν είναι πλάκα, είναι βία
- Wall Street: S&P 500 και Nasdaq έσωσαν στο τέλος το θετικό πρόσημο – Ήπιες απώλειες για τον Dow Jones
- Bloomberg: Η SpaceX στοχεύει σε αποτίμηση άνω των 2 τρισ. δολαρίων στην IPO
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.