• Κοινωνία

    Βραζιλία: Έληξε το θρίλερ με την ομηρία σε λεωφορείο – Παραδόθηκε ο ένοπλος (upd)

    • NewsRoom


    Έληξε το θρίλερ με την ομηρία σε λεωφορείο στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στο Ρίο ντε Τζανέιρο, καθώς ο ένοπλος παραδόθηκε έπειτα από τρεις ώρες περίπου.

    Νωρίτερα, ο δράστης εισέβαλε στο λεωφορείο και κράτησε ομήρους περίπου 17 ανθρώπους, ανάμεσά τους και παιδιά, ενώ, δύο τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς.

    Το λεωφορείο το οποίο ήταν σταθμευμένο στον τερματικό σταθμό Sao Cristovao, στο κέντρο της πόλης.

    Μέχρι στιγμής, τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν γίνει γνωστά.

    Άνθρωποι που έδωσαν συνέντευξη στο βραζιλιάνικο τηλεοπτικό κανάλι Globo News είπαν ότι άκουσαν πυροβολισμούς στον τερματικό σταθμό. Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν σε κοντινό νοσοκομείο, ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

    «Ένας άνδρας έβγαλε όπλο, άρχισε να πυροβολεί και μπήκε στο λεωφορείο. Έχω δύο φίλους μέσα σε αυτό το λεωφορείο. Είμαστε σε απόγνωση, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί» είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

    Η εταιρεία που διαχειρίζεται τον σταθμό λεωφορείων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζήτησε από τους επιβάτες που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν αυτή την Τρίτη (12) αργά το απόγευμα και το βράδυ, να αλλάξουν τα εισιτήριά τους. «Επικοινωνήσαμε αμέσως με τις αστυνομικές και πυροσβεστικές Αρχές, οι οποίες βρίσκονται ήδη στο σημείο. Μόλις έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό, θα προβούμε σε νέα τοποθέτηση. Η εν λόγω περιοχή έχει ήδη εκκενωθεί για την προστασία όλων των επιβατών» τόνισε η εταιρεία.

    Διαβάστε επίσης

    Λαύριο: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης για τη φωτιά στη θέση «Φοινικόδασος»

    Άντριου Τέιτ: Η Ρουμανία έτοιμη να τον εκδώσει μετά τη δίκη του

    Νέα ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη ο δράστης



    ΣΧΟΛΙΑ