ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού νοσηλεύεται ένα 15χρονο αγόρι, το οποίο έπεσε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, από το μπαλκόνι του σπιτιού, στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Βούλιαγμένη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, ο 15χρονος έπεσε από το μπαλκόνι στις 04:45 τα ξημερώματα. Στη συνέχεια, το ίδιο το παιδί σύρθηκε και κατάφερε να χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού του και να ενημερώσει τον πατέρα του.
Ο 15χρονος δεν είναι διασωληνωμένος ενώ τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθεί στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γκίκας: Ομαλά εξελίσσεται η καταβολή των 23,2 εκατ. ευρώ μέσω του Μεταφορικού Ισοδυνάμου Επιβατών
- Uber: Επενδύει $10 δισ. στα robotaxi – Στόχος 120.000 οχήματα χωρίς οδηγό
- Standard Chartered: Σε τιμή κάτω του κόστους πούλησε δύο ακίνητα στη Σιγκαπούρη
- Wall Street: Νέα ενδοσυνεδριακά ιστορικά υψηλά για S&P 500 και Dow Jones – Ράλι στα εταιρικά κέρδη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.