ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη από το τμήμα δίωξης και εξιχνίασης εγκλημάτων Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης ένας αστυνομικός που εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή.
Όπως ανακοινώθηκε από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ ο αστυνομικός που συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης οδηγείται στον εισαγγελέα ενώ ξεκίνησε η διαδικασία για την πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
«Από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος αστυνομικού, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε βραδινές ώρες χθες (25-02-2025) από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. να οδηγεί αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή.
Σε βάρος του συλληφθέντα, ο οποίος οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα, βεβαιώθηκαν και τροχονομικές παραβάσεις ενώ επιπλέον κινείται η διαδικασία για την πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης».
Διαβάστε επίσης
Κυβερνητική παρέμβαση για την προσωπική διαφορά στους μισθούς του Δημοσίου
Θεσσαλονίκη: Ακρωτηριάστηκε 33χρονος – Επιχείρησε να ανέβει σε εν κινήσει τρένο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέες ασφαλτοστρώσεις στην Α’ Δημοτική Κοινότητα από τον Δήμο Πειραιά
- Πετρέλαιο και φυσικό αέριο παγιδεύουν στα Στενά του Ορμούζ και τον ίδιο τον Τραμπ
- Σε αναβρασμό οι πρατηριούχοι για τις τιμές στα καύσιμα, που ξεπερνάνε τα 2 ευρώ/ λίτρο – Συνάντηση με Θεοδωρικάκο
- Θάνος Σοφιός (Breakwave Advisors): Οι αυξημένοι κίνδυνοι δεν αποτυπώνονται στα futures του ξηρού φορτίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.