• Κοινωνία

    Βούλα: Άγρια συμπλοκή μεταξύ ντελιβεράδων – Μαχαιρώθηκαν για μία παραγγελία

    • NewsRoom


    Άγριο επεισόδιο μεταξύ ντελιβεράδων με μαχαιρώματα, μπουνιές και κλωτσιές, μέρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της Βούλα, πριν από λίγες ημέρες.

    Οι δυο διανομείς, ένας 43χρονος Έλληνας και ένας 33χρονος Αλβανός, «έπαιξαν μπουνιές» με φόντο το μοίρασμα των παραγγελιών με αποτέλεσμα ο 43χρονος να αρπάξει ένα κουζινομάχαιρο να μαχαιρώσει και να κυνηγάει τον Αλβανό στον δρόμο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του καταστήματος και διερχόμενων πολιτών.

    Όπως αναφέρει το διαβιβαστικό της δικογραφίας και του υλικού από τις κάμερες του καταστήματος που κατέγραψε το άγριο σκηνικό, όλα ξεκίνησαν «Στις 14:00 της 6 Φεβρουαρίου 2022. Οι ανωτέρω εντός του καταστήματος και ύστερα από φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους, σχετικά με την διανομή μιας παραγγελίας, ο δράστης αρχικά κατάφερε χτύπημα με το κεφάλι στα χείλη του παθόντα, ενώ αυτός προσπαθήσει να τον αποφύγει με χτύπημα χεριού-μπουνιά. Κατά τη διάρκεια της πάλης και εξερχόμενοι του καταστήματος, ο δράστης χρησιμοποίησε μαχαίρι οικιακής χρήσης, το οποίο πήρε από τραπέζι του καταστήματος και το έστρεψε προς τον παθόντα, επιχείρησε πολλές φορές να τον πλήξει στην κοιλιακή χώρα και το λαιμό.

    Τελικά ο δράστης, κατάφερε παράλληλο χτύπημα ως προς τον κορμό του σώματος του παθόντα, στην πλάτη του και στο μέσω αυτής με το μαχαίρι που έφερε. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που μετέβησαν στο σημείο, κατά τις αναζητήσεις τους, εντόπισαν σε παρακείμενο δρόμο, δύο όμοια μεταξύ τους μαχαίρια, με μήκος λάμας 11 εκατοστών και στελέχους-λαβής 10 εκατοστών και τα παρέδωσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βούλας – Βουλιαγμένης ενώ ο δράστης προσήχθη ομοίως. Το θύμα διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» για την παροχή πρώτων βοηθειών όπου όπως προέκυψε από τα ιατρικά έγγραφα διαγνώστηκε με τραυματισμό μη καθορισμένης περιοχής του σώματος, χωρίς να χρήζει περαιτέρω νοσηλείας.

    Στον παθόντα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση, από την οποία προέκυψε ότι έφερε τραύμα 4 εκατοστών στην αριστερή θωρακική κοιλότητα, παράλληλα στην σπονδυλική στήλη και σε απόσταση πέντε εκατοστών από αυτή, το οποίο προκλήθηκε από νυσσον και τέμνον όργανο. Επίσης έφερε εκδορά στο άνω χείλος του στόματος από θλων όργανο. Εξαταζόμενος ο κατηγορούμενος απο την υπηρεσία μας αρνήθηκε τις σε βάρος του αποδιδόμενες πράξεις».

    Διαβάστε επίσης

    Πυροβολισμοί έξω από φούρνο στη Βούλα – Τρεις τραυματίες (upd)

    Γαλλία: Γυναίκα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 10χρονο ανιψιό της – Νεκρό και το παιδί της

    Nεκρός από μαχαιριές στη μέση του δρόμου στο κέντρο της Αθήνας



    ΣΧΟΛΙΑ