ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κανονικά εκτελούνται από το λιμάνι του Βόλου όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια οχηματαγωγών και ταχύπλοων πλοίων προς τα νησιά των Σποράδων, παρά την 24ωρη απεργία που κήρυξε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.
Στις 8:00 το πρωί απέπλευσε, χωρίς κανένα πρόβλημα, το οχηματαγωγό «Blue Star Naxos» για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο.
Πέντε λεπτά αργότερα αναχώρησε το ταχύπλοο «Ερατώ» με τους ίδιους προορισμούς και στις 08:30, χωρίς καθυστέρηση, το οχηματαγωγό «Πρωτεύς» με προορισμούς Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Μαντούδι.
Επίσης, το Flying Cat πρόκειται να αποπλεύσει στις 14:15 για τα νησιά των Σποράδων αναλόγως των καιρικών συνθηκών, αφού στον Βόλο βρέχει από το πρωί της Τρίτης (24/09).
Παράνομη η απεργία λέει το Πρωτοδικείο
Υπενθυμίζεται ότι η ΠΝΟ έχει προαναγγείλει πως θα συμμετάσχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία, με όλα τα πλοία να παραμένουν δεμένα από τις 6:00 το πρωί της Τρίτης ως τις 6:00 το πρωί της Τετάρτης.
Ωστόσο, το Πρωτοδικείο έκρινε παράνομη την απεργία, αλλά όχι καταχρηστική. Οι ναυτεργάτες επιμένουν, πάντως, πως θα συμμετάσχουν κανονικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 200 εκατ. ευρώ για τον «ναό» του Μαραντόνα!
- Πώς στρατολογήθηκε ο κατάσκοπος, η αφαίρεση της ιθαγένειας και ο νόμος Δένδια, το ηθικό και το νόμιμο, ο Τασούλας και τα Αρχαία Ελληνικά
- Θ. Κοτσιαρός (ΠΕΦ): Η Ακαδημία Φαρμάκου φέρνει νέο μοντέλο σύνδεσης, εκπαίδευσης και παραγωγής
- Απόφαση ΑΠ: Δεν γνωμοδότησε για αναδρομικότητα – Μπαράζ νομικών διεκδικήσεων από δανειολήπτες – Επανέρχεται ο φόβος του ηθικού κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.