• Κοινωνία

    Βόλος: Άνδρας ξυλοκόπησε την επτά μηνών έγκυο σύζυγό του

    • NewsRoom
    Γυναίκα προσπαθεί να αποφύγει τη βίαιη συμπεριφορά του συντρόφου της - Βόλος: Άνδρας ξυλοκόπησε την επτά μηνών έγκυο σύζυγό του


    Θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε μια νεαρή μητέρα το απόγευμα της Πέμπτης στο Βόλο.

    Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον Αλμυρό του Βόλου, όταν ένας άντρας επιτέθηκε κατά της γυναίκας του, χτυπώντας την.

    Σύμφωνα με το taxydromos.gr η νεαρή μητέρα, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης, ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της. Το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης.

    Στην Ιατρική και τη Νοσηλευτική Υπηρεσία σήμανε συναγερμός. Η νεαρή μητέρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Έπρεπε να εξεταστεί από γυναικολόγο,

    Η γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να διεξαχθούν οι απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται η ίδια και το έμβρυο που κυοφορεί.

    Ο δράστης συνελήφθη από τις αρχές ενώ ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας από τον Βόλο ανέλαβε να εξασφαλίσει στέγη για το πρωτότοκο παιδί του ζευγαριού που είναι μόλις 17 μηνών.

    Ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας από τον Βόλο έδωσε εντολή στο Νοσοκομείο να βρεθεί τρόπος, ώστε το μικρό παιδί να βρίσκεται δίπλα στη μητέρα του.

    Έτσι, το παιδί μεταφέρθηκε στο τμήμα νεογνών του νοσοκομείου, προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στη μητέρα του, η οποία θα παραμείνει στο Αχιλλοπούλειο για τουλάχιστον ένα 24ωρο, προκειμένου οι γιατροί να βεβαιωθούν πως είναι καλά στην υγεία της τόσο εκείνη όσο και το έμβρυο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, πως ήταν πολύ τρομαγμένο και ανήσυχο, με το προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου να καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να ξεχάσει ό,τι έχει συμβεί.

    Την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

    Διαβάστε επίσης:

    Άρτα: Διευθύντρια σχολείου δάγκωσε 11χρονο μαθητή ΑΜΕΑ

    Δίκη Τοπαλούδη: Ποινή-χάδι τα 16 χρόνια λέει η μητέρα της



    ΣΧΟΛΙΑ