• Κοινωνία

    Βόλος: Αγνοείται ο χειριστής του παιχνιδιού στο μοιραίο λούνα παρκ- Τι είπαν η ιδιοκτήτρια και ο δικηγόρος

    • NewsRoom


    Τον υπεύθυνο χειριστή του μοιραίου παιχνιδιού, που προκάλεσε τον θάνατο μιας 14χρονης, σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου αναζητούν ακόμη οι Αρχές. Ο άνδρας από το Μπαγκλαντές εξακολουθεί να αγνοείται.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Αστυνομία θεωρεί μάρτυρα- κλειδί τον χειριστή του παιχνιδιού, ώστε να καταφέρει να ολοκληρώσει το παζλ της υπόθεσης για τον τραγικό θάνατο της 14χρονης.

    Ο 32χρονος άνδρας από το Μπαγκλαντές δεν έχει εμφανιστεί ακόμη, παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, ο χειριστής ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο, ο οποίος τον συμβούλευσε να παραδοθεί στο αστυνομικό τμήμα και να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με το περιστατικό.

    Σύμφωνα, πάντως, με αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, ο 32χρονος φαίνεται να πανικοβλήθηκε από την πτώση του κοριτσιού, ενώ, όπως έχουν καταθέσει, αμέσως μετά το δυστύχημα, ο άνδρας από το Μπαγκλαντές έφυγε τρέχοντας από τον χώρο, ενώ, μέσα στον πανικό του, δεν πάτησε καν το κουμπί, προκειμένου να σταματήσει η λειτουργία του μηχανήματος.

    Η Αστυνομία επικεντρώνεται τώρα στις έρευνες για τον εντοπισμό του 32χρονου, η κατάθεση του οποίου αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση του τραγικού δυστυχήματος με την 14χρονη.
    Τι δήλωσαν στις κάμερες η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ και ο δικηγόρος της

    Σε δηλώσεις που έκανε ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, ο οποίος ήρθε σε επαφή με τον εξαφανισμένο 32χρονο, υποστήριξε: «Εξαφανίστηκε, γιατί φοβήθηκε, ως χειριστής, τη μήνυση των συγγενών του παιδιού. Όταν βρισκόμασταν στο αστυνομικό τμήμα, του ζήτησα να προσέλθει αυθορμήτως και αυτοβούλως, διότι δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Δε με άκουσε. Ο πανικός του, μάλλον, ήταν κακός σύμβουλος».

    Ταυτόχρονα, η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, μιλώντας στο STAR, δήλωσε «Είμαι μία μάνα, που έχει χάσει μία κόρη 32 ετών. Συμπαραστέκομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο το ήθος, δίπλα στους ανθρώπους που έχασαν το παιδί τους. Εάν τώρα, μπροστά σε μία ψυχή που χάθηκε, θα εξετάσουμε, φταίει η Π. ή δεν φταίει; Μην σπιλώνουμε τη ψυχή του παιδιού.

    Θα έρθει η ώρα η κατάλληλη, που θα πρέπει, είτε θέλουμε, είτε δεν θέλουμε, να αποδείξουμε την ενοχή μας ή την αθώωσή μας. Ας σεβαστούμε το πένθος των ανθρώπων. Το πιστεύω από τα βάθη της ψυχής μου. Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών. Οι εγκληματίες είναι έξω… Είναι δυνατόν εγώ να γίνω εγκληματίας; Ποτέ. Βάλτε δέκα χέρια στο Ευαγγέλιο», κατέληξε.



    ΣΧΟΛΙΑ