ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βίντεο ντοκουμέντο από την ομηρία σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Ηλεία που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου μετέδωσε η εκπομπή Μαζί Σου του ΣΚΑΪ.
Ένας από τους επιβάτες, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, προσπαθεί να ηρεμήσει τον δράστη που ήταν οπλισμένος με μαχαίρι. Ο δράστης όμως εξοργίζεται περισσότερο.
«Ρε ακούς τι σου λέω; Πού πας; Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Ο Χριστός! Γι’ αυτό θα κάνεις ό,τι σου λέω εγώ» ουρλιάζει, χωρίς να είναι σαφές εάν απευθύνεται στον αστυνομικό ή στον οδηγό, τον οποίο είχε απειλήσει με μαχαίρι.
Συνεχίζει ρωτώντας τον αστυνομικό πού κατεβαίνει και τον προκαλεί ρωτώντας τον τι θα του κάνει. Εν τέλει ακούγεται να ζητά από τον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημα. «Σταμάτα το!» φωνάζει.
Από τον τόνο της φωνής του δράστη, που είναι Ρομά, είναι σαφές πως είναι εκτός εαυτού. Εν τέλει ο οδηγός σταματά το αυτοκίνητο και οι περισσότεροι από δέκα επιβάτες αποβιβάζονται στην περιοχή Αγρίδι. Ο δράστης συνελήφθη μετά από επέμβαση της Αστυνομίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- MSCI: Καμία αλλαγή για τον MSCI Standard Greece
- Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ξαφνική και τόσο άδικη απώλεια της Λένας Σαμαρά»
- Σιδηρόδρομος: Αυτοί είναι οι 4 διεκδικητές για τη θέση του Technical Manager στον νέο ΟΣΕ
- Η ώρα του «σφυριού» για ξενοδοχειακά ακίνητα: Ζάκυνθος, Κρήτη, Κέρκυρα και Καλαμπάκα στο προσκήνιο
