ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρή βροχόπτωση πλήττει το Βέλγιο από το μεσημέρι. Το πρωί η θερμοκρασία σε ορισμένες περιοχές έφτασε ακόμη και τους 30 βαθμούς με τους μετεωρολόγους ωστόσο να ενημερώνουν ότι αναμένονται καταιγίδες οι οποίες θα εξασθενήσουν μετά τα μεσάνυχτα.
Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί. Η πυροσβεστική έχει λάβει πάνω από 150 κλήσεις για βοήθεια.
Ο Ιούνιος ήταν ο ένατος συνεχόμενος μήνας κατά τον οποίο καταγράφηκαν περισσότερες βροχοπτώσεις από το κανονικό. Πρόκειται για ρεκόρ για το Βέλγιο. Το προηγούμενο ήταν πριν από 119 χρόνια, το 1905.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Παπαστεργίου: «Έχουμε ιστορική ευθύνη αλλά και ευκαιρία να φέρουμε την ευρυζωνικότητα στην Ελλάδα»
Παξοί: Εισροή υδάτων σε ιστιοφόρο με 8 επιβαίνοντες
Κικίλιας: Η Πυροσβεστική κατάφερε μέσα σε δύο ώρες να αντιμετωπίσει τη φωτιά στην Πάτρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιάννης Δράγνης (Goldenport): Παρήγγειλε άλλα δύο πλοία ultramax
- Ιράν: Τι σημαίνει για την παγκόσμια οικονομία η συμφωνία με το Ομάν για νέα διαδρομή στο Στενό του Ορμούζ
- Χρηματιστήριο: Τα επόμενα σήματα από Εθνική, Eurobank, Alpha και Πειραιώς – Πώς μπορούν να υποστηρίξουν νέα αντίδραση της αγοράς
- Star Bulk (Πέτρος Παππάς): Καθαρά κέρδη 144,9 εκατ. δολάρια και στόλο 138 πλοία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.