ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ζαχαράκη για σύγκρουση τρένου με σχολικό στο Βέλγιο: Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα και τις οικογένειές τους
Mέτρα για την εξοικονόμηση ενέργειας αποφάσισε ο δήμος των Βρυξελλών.
Ειδικότερα, τα φώτα στην Grand Place θα σβήνουν μερικώς στις 23:00, ενώ το ίδιο θα ισχύει για τα κτίρια και τα μνημεία που ανήκουν στον δήμο, αναφέρει το δίκτυο rtbf.
Όσον αφορά στη θερμοκρασία στους εσωτερικούς χώρους, στα δημόσια κτίρια θα είναι στους 18°C τις ώρες που υπάρχει κόσμος, ενώ θα κατεβαίνει στους 16°C κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Στα σχολεία, η θερμοκρασία θα είναι στους 19°C όταν στις αίθουσες γίνονται μαθήματα (14°C σε διαδρόμους και ανοιχτούς χώρους, 15°C στα γυμναστήρια, 22°C στα ντους).
Στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η θερμοκρασία θα είναι 20°C κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και 16°C όταν δεν υπάρχουν βρέφη και νήπια.
Ανάλογα μέτρα αποφασίστηκαν και για τους κινηματογράφους, όπου η θερμοκρασία θα είναι στους 18°C όταν υπάρχει κόσμος και 16°C όταν δεν υπάρχει. Από την άλλη, στα μουσεία θα είναι στους 18°C σταθερά για να επιτρέπεται η συντήρηση των έργων τέχνης.
Διαβάστε επίσης:
Η Βουλή σβήνει τα φώτα για εξοικονόμηση ενέργειας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Σήμερα η υπογραφή συμφωνίας ΗΠΑ – Ιράν, επιφυλακτική η Τεχεράνη
- Bitcoin: Ανάκαμψή πάνω από τα 64.000 δολάρια με ώθηση από τις ελπίδες για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Τραμπ: Ο Τζέιμς ΜακΝτόναλντ στον τίτλο του ομοσπονδιακού εισαγγελέα του Μανχάταν
- Ισραήλ: Ανησυχία για τη συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν, συνεδριάζει το συμβούλιο ασφαλείας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.