• Κοινωνία

    Βασίλης Λεβέντης: Αποσωληνώθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

    • NewsRoom
    Βασίλης Λεβέντης: Αποσωληνώθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων


    Ο Βασίλης Λεβέντης αποσωληνώθηκε, καθώς βελτιώθηκε η κατάσταση της υγείας του και έχει επαφή με το περιβάλλον.

    Για 25η ημέρα παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ευαγγελισμού» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων που νοσεί από κορονοϊό.

    Η οικογένεια του κ. Λεβέντη είναι αισιόδοξη καθώς ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έχει ανοίξει τα μάτια του και ανταποκρίνεται σε όσα του λένε οι γιατροί.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 70χρονος πολιτικός δεν έχει εμβολιαστεί όπως έχει ήδη αναφέρει σε δηλώσεις της η σύζυγος του λόγω υποκείμενων νοσημάτων από τα οποία πάσχει. Όταν προσεβλήθη από κορονοϊό και έκανε σχετικό διαγνωστικό τεστ στις 17 Σεπτεμβρίου, εν συνεχεία παρουσίασε εικόνα βαριάς πνευμονίας και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στον «Ευαγγελισμό» στις 25 Σεπτεμβρίου. Την ίδια ημέρα οι θεράποντες ιατροί προχώρησαν στην διασωλήνωσή του στη ΜΕΘ.

    Στις 28 Σεπτεμβρίου λόγω πρόσκαιρης βελτίωσης που παρουσίασε ως προς το αναπνευστικό του σύστημα αποσωληνώθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων για λίγες ώρες, δυστυχώς όμως την επόμενη ημέρα παρουσίασε μικρή επιβάρυνση της αναπνευστικής του λειτουργίας και κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του.

    Διαβάστε επίσης:

    Κικίλιας: Η Σαντορίνη μπορεί να γίνει παγκόσμιο πρότυπο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης

    Χατζηδάκης – θεσμοί: Αύξηση του ρυθμού απονομής των εκκρεμών συντάξεων



    ΣΧΟΛΙΑ