ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε απλό θάλαμο μεταφέρθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται από τις 25 Σεπτεμβρίου με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Ο Βασίλης Λεβέντης έχει καλό επίπεδο επικοινωνίας, είναι αιμοδυναμικά σταθερός και κάνει φυσικοθεραπείες, αφού είναι κλινήρης εδώ και 45 μέρες.
Το προηγούμενο διάστημα, οι γιατροί προχώρησαν και στη διασωλήνωσή του καθώς ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι ειδικοί εκτιμούν ότι σύντομα θα πάρει εξιτήριο.
Διαβάστε επίσης
Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η εκ παραδρομής κλήση Πολάκη για ανωμοτί εξηγήσεις
Βρετανία: Αύξησε το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής σε “υψηλό” μετά την έκρηξη στο Λίβερπουλ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Qualcomm: Απογοήτευσαν οι προβλέψεις για το τέταρτο τρίμηνο
- Snap: Απογοήτευση από τα έσοδα και τον αριθμό χρηστών στο τρίτο τρίμηνο – Πτώση 10% για τη μετοχή
- Wall Street: Επιστροφή στις 53.000 μονάδες για τον Dow Jones με άλμα 3% για τη νίκη των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές
- Πειραιώς: Στο 8,4% υποχώρησε το ποσοστό του Paulson – «Παραμένουμε ιδιαίτερα θετικοί για τις μελλοντικές προοπτικές της τράπεζας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.