ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ράλι της Alpha και ο θεσμικός της Πειραιώς, το παλτό της Δομικής, τα bad boys και ο εισαγγελέας, τι συμβαίνει με τον μικροεφοπλιστή Πατίτσα, η υποδοχή Πιέρ, οι χρησμοί Θεοδωρόπουλου, το βραβείο της Νατάσσας, το πτυχίο της Κίμπερλι και η… Θώδη
Δηλώσεις για την κατάσταση στα πύρινα μέτωπα πραγματοποίησε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας.
Όπως ανέφερε ο κ. Κικίλιας, σημειώθηκαν 81 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα σήμερα, με τις τέσσερις πιο σοβαρές να ήταν αυτές σε Κουβαρά, Λουτράκι, Δερβενοχώρια και Καπαρέλλι.
Στις τέσσερις αυτές πυρκαγιές επιχείρησαν συνολικά 544 πυροσβέστες και 198 υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα, ενώ συνέδραμαν 23 αεροσκάφη και 18 ελικόπτερα.
Όπως ανέφερε άμεσα θα ξεκινήσουν οι καταγραφές των ζημιών και οι αποζημιώσεις με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα, ενώ οι πολίτες που έχουν χάσει τα σπίτια τους από τις φωτιές μπορούν να φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό επιμελητήριο.
Παράλληλα, ο κ. Κικίλιας τόνισε πως σημειώθηκαν 2 συλλήψεις ημεδαπών για τη φωτιά στο Καπαρέλλι Θηβών. Οι δύο άνδρες εκτελούσαν θερμικές εργασίες σε εξωτερικό χώρο.
Διαβάστε επίσης
Πυρκαγιές: Δύσκολη νύχτα για Σαρωνίδα, Λουτράκι και Δερβενοχώρια
Βοιωτία: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Καπαρέλλι
Φωτιά στο Λουτάκι: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αθηνών-Κορίνθου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μυλωνάς (Εθνική): Το σχέδιο για χρηματοδότηση μεγάλων project, η διανομή του 60% των κερδών και οι ελπίδες για τα στεγαστικά
- Φωτιά ηλεκτρικού οχήματος σε υπόγειο χώρο
- Snappi: Είσοδος σε πάνω από τρεις ευρωπαϊκές χώρες μέχρι το 2029
- Αναστάσιος Ροζολής (ΣΕΚΠΥ): Χρειάζεται ένα σχέδιο για την ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας
