• Κοινωνία

    Βασιλική Θάνου: Θα αποδειχθεί πως δεν είχα ανάμειξη σε όσα ακούγονται στο ηχητικό με τον Βγενόπουλο

    Βασιλική Θάνου


    Σε δήλωση, με αφορμή την ανάσυρση της δικογραφίας εναντίον της από το αρχείο, μετά και τη δημοσίευση ηχητικού στο οποίο καταγράφεται ο Ανδρέας Βγενόπουλος να μιλά με γυναίκα η οποία εμφανίζεται ως «αγγελιοφόρος» της, προέβη η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου.

    Στη δήλωσή της η κ. Θάνου αναφέρει:

    Επαναλαμβάνω ότι ουδεμία ανάμειξη ή γνώση είχα για όσα ακούγονται στη συνομιλία μεταξύ του Βγενόπουλου και της Δ.Μ ως δήθεν αγγελιοφόρο μου.

    Αυτό άλλωστε θα αποδειχθεί και πάλι, αφού ο οικονομικός εισαγγελέας, αποφάσισε την ανάσυρση της υπόθεσης βασιζόμενος αποκλειστικά σε μια προφανώς προσχεδιασμένη από τον Βγενόπουλο συνομιλία, που ο ίδιος την κατέγραφε χωρίς όμως ο ίδιος να την επικαλεσθεί κατά την έρευνα της μήνυσης του διότι εγνώριζε ότι δεν αποδεικνύει κάτι δεδομένου ότι ακούγονται ακριβώς τα ίδια περιστατικά τα οποία καταγγέλλει και στη μήνυση του.

    Αποτέλεσμα, η πρόεδρος του Άρειου Πάγου που αγωνίσθηκε κατά της διαφθοράς, παρουσιάζεται ως ελεγχόμενη από κάποιους που υιοθετούν πρόθυμα κατασκευασμένα στοιχεία, που εμφανίζονται μάλιστα με τρόπο ύποπτο και μετά από 6 χρόνια ως επικοινωνιακό πυροτέχνημα και οι διεφθαρμένοι παρουσιάζονται ως θύματα εκβιασμού.

    Διαβάστε επίσης

    Υπόθεση Ανδρέα Βγενόπουλου: Ανασύρεται από το αρχείο η δικογραφία κατά της Βασιλικής Θάνου



    ΣΧΟΛΙΑ