ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο επιχειρηματίας απέστειλε το δικό του μήνυμα για την σημερινή εθνική επέτειο και τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε
Το δικό του μήνυμά του για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω μίας ανάρτησης που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Στην ανάρτηση αυτή, ο επιχειρηματίας, που υπήρξε και ο ίδιος ασθενής του κορονοϊού, που έχει πλήξει όλο τον πλανήτη, έκανε λόγο για την ανάγκη ενότητας και ομοψυχίας στα δύσκολα.
Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:
«Η Επανάσταση του 1821 σηματοδότησε τις θυσίες των Ελλήνων απέναντι στον κατακτητικό ζυγό μέχρι την κατάκτηση της Ελευθερίας και την απαρχή του ελληνικού κράτους.
Η ενότητα και η ομοψυχία στα δύσκολα, χαρακτηριστικά που μας διέπουν σαν λαό, πρέπει όπως και την 25η Μαρτίου 1821 να πρωταγωνιστήσουν ξανά, σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που περνάει η πατρίδα μας.
Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε και πάλι.
Ζήτω η Ελλάδα!»
Δείτε την ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο facebook:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 25 χρόνια ΙΚΕΑ στην Ελλάδα: Ζούμε μαζί. Δημιουργούμε μαζί. Γιορτάζουμε μαζί
- Ακτοπλοΐα: «Καίνε» τα καύσιμα – Φόβοι για αυξήσεις στα εισιτήρια και μείωση δρομολογίων – Στο τραπέζι παρεμβάσεις από το Υπ. Ναυτιλίας
- Mega Brokers: Εξαγόρασε τη Deal Insurance στην Κρήτη
- Τραμπ: Γεύμα με «άρωμα AI» στον Λευκό Οίκο για τους ισχυρούς τεχνολογικούς κολοσσούς – Γιατί εξαιρέθηκε η Apple
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.