• Κοινωνία

    Τζώρτζης Μονογυιός: Μεταχειρισμένη αλλά σε καλή κατάσταση η μοιραία Ferrari

    • NewsRoom


    Μεταχειρισμένη αλλά σε πολύ καλή κατάσταση ήταν η μοιραία Ferrari 488 Pista την οποία απέκτησε ο Τζώρτζης Μονογυιός, λίγες ώρες πριν το δυστύχημα στην Βούλα.

    Ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας είχε αποκτήσει λίγες ώρες πριν το αυτοκίνητο, από γνωστό Σέρβο έμπορο και ιδιοκτήτη μιας εκ των μεγαλύτερων μαντρών με super cars της Γερμανίας, ο οποίος μάλιστα έχει καταθέσει στις αστυνομικές Αρχές τα σχετικά έγγραφα στις αστυνομικές αρχές.

    Σύμφωνα με τον έμπορο, το αυτοκίνητο ήταν ελαφρώς μεταχειρισμένο, έχοντας διανύσει μόλις 1000 χλμ πριν την τελικά αγορά του από τον Τζώρτζη Μονογυιο. Όπως επισημαίνει,  η Ferrari δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως μηχανολογικό πρόβλημα.

    H Ferrari 488 Pista, χαρακτηρίζεται ως «supercar», ενώ αποτελεί ένα από τα γρηγορότερα οχήματα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το οποίο παρουσιάστηκε το 2018. Διαθέτει κινητήρα V8 χωρητικότητας 3.900 κ. εκ., που αποδίδει 720 ίππους και 770 Nm ροπής, ενώ χρειάζεται μόλις 7,6 δευτερόλεπτα για να φτάσει στα 200 χλμ/ώρα και η μέγιστη ταχύτητα που αγγίζει είναι τα 340 χλμ/ώρα.

    Στο πελατολόγιο του Σέρβου εμπόρου βρίσκονται γνωστές προσωπικότητες της Γερμανίας, μεταξύ των οποίων πολλοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα.

    Διαβάστε επίσης

    Αιχμές Κούγια για το δυστύχημα με την Ferrari: Ο Τζώρτζης Μονογυιός βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του

    Νέο βίντεο από το δυστύχημα με την Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού λίγο μετά την φωτιά στο αυτοκίνητο



    ΣΧΟΛΙΑ