ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επτά τυχερά «πεντάρια» στην προηγούμενη κλήρωση πλησίασαν το μεγάλο τζακποτ. Μετά το έβδομο τζακ ποτ που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στην κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ το ποσό που θα μοιράσει απόψε το παιχνίδι του ΟΠΑΠ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας έχει ανέβει στα 3,8 εκατομμύρια ευρώ.
Όσο πλησιάζει η ώρα για τη αποψινή μεγάλη κλήρωση (22:00), ο κόσμος αναζητά όλο και περισσότερο τους τυχερούς «5+1» αριθμούς, συμπληρώνοντας ένα δελτίο στο πλησιέστερο πρακτορείο ΟΠΑΠ ή μέσω του tzoker.gr. H προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει στις 21:30.
Η προηγούμενη κλήρωση του παιχνιδιού μπορεί να μην ανέδειξε μεγάλο τυχερό, χάρισε, όμως, από 12.557,77 ευρώ σε κάθε μία από τις επτά επιτυχίες της δεύτερης κατηγορίας. Οι τρεις επιτυχίες προήλθαν από ένα δελτίο που είχε παιχτεί μέσω του tzoker.gr. Tα υπόλοιπα τέσσερα δελτία συμπληρώθηκαν σε πρακτορεία σε Αθήνα, Ηγουμενίτσα και Γιαννιτσά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νετανιάχου: Οι δύο Ισραηλινοί που σκοτώθηκαν στην επίθεση στη γέφυρα Άλενμπι ήταν στρατιώτες
- Νεκροί τέσσερις Ισραηλινοί στρατιώτες από βόμβα στη Λωρίδα της Γάζας
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προβάδισμα 14,6 μονάδων της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ – 49% δηλώνει αρνητικό με τις φοροελαφρύνσεις του Μητσοτάκη
