ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΤΖΟΚΕΡ πολλών αστέρων στην αποψινή κλήρωση με έπαθλο 8,6 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία – Κατάθεση δελτίων μέχρι τις 21:30
Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Τζόκερ (21/11), η οποία μοιράζει στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ.
Οι τυχεροί αριθμοί που αναδείχθηκαν στη σημερινή κλήρωση είναι οι: 7, 29, 36, 38, 39 και ΤΖΟΚΕΡ ο αριθμός: 8.
Στην πρώτη κατηγορία σημειώθηκε νέο τζακ ποτ, ενώ στη δεύτερη βρέθηκαν 3 τυχερά δελτία που κερδίζουν από 32.101,51 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurostat: Προτελευταία η Ελλάδα στην ΕΕ στους μισθούς – Στα 18.800 ευρώ οι ετήσιες αποδοχές, έναντι 41.500 ευρώ στην Ευρώπη
- Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας: Καμπανάκι σε εκτεθειμένες επιχειρήσεις μετά τις κυβερνοεπιθέσεις σε ψυγεία στην Ευρώπη
- Θεοδωρικάκος: Αλλάζει μετά από 190 χρόνια το πλαίσιο για τις εμπορευματικές μεταφορές – Επενδύσεις 400 εκατ. ευρώ στα logistics
- Νέες απειλές για βόμβες σε ευρωπαϊκά αεροδρόμια: Σήμα κινδύνου σε Κοπεγχάγη και Πράγα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.